|
righteous@ -> Cevap: DeluxWorld Kasa Var ?? Fiyatı ucuz 500w üstelik ? (1 Temmuz 2008; 20:09:45)
|
arkadaşım zaten intelin yaptığıda, ya bellekten yada fsb den kırpıp kırpıp aynı işlemcileri piyasaya sürmek değilmi... siz şimdi bi site linki verdiniz diye doğrumu bilgilendiriyosunuz insanları, kaldıki, 3d mark gibi sentetik testler benim için bir kriter değil maalesef, ben kullandığım işlemlerdeki performanslara bakarım..bu arada her sitenin sonuçlarınada güvenilecek diye bişey yok..zaten verdiğiniz sitedeki testler sonucunda da: "From the tests we can see E7200 did better than E6550 in most of them items and in game tests their results are similar. Its overclock performance is also good." kısaca, 7200 ün yaptıkları çoğu testte e6550 yi geçtiğini,fakat oyun testlerinde ikisininde benzer sonuçlar verdiğini ve 7200 ün saat performansının daha yüksek olduğu belirtilmiş.. ee şimdi ne diyceksiniz öyleyse...? tekrar söylüyorum iki işlemci arasında kesinlikle çok büyük bi fark yoktur..7200 ün 45nm- 200 mhz fazla mhz avantajına rağmen,e6550 ninde daha fazla cache ve fsb avantajı vardır..ha benim için cache ve fsb bişey değil ne olursa olsun kuru kuruya mhz derseniz o ayrıdır..keza her 9,5 çarpanlı 7200, güzel oc olacak diye bi kural olmadığı gibi,her 7 çarpanlı e6550 de kötü oc olacak diye bi kuralda yoktur..
|
|
|
|