HDD Acil Yardım Lütfen.. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama

Msc.Alper -> HDD Acil Yardım Lütfen.. (25 Haziran 2008; 21:03:11)

Merhaba ark. yeni sistem topladım biraz once ve eski hdd imi yeni aldıgım pcye takmak istiyorum...Eskisi Samsunq 80gb İde hdd yeni aldıgım pcdeki seagate 250 gb ncq sata II 16mb 410 as olan hdd o satadan baglı zaten bunuda ideye baglıcam biliyorum ama tam olarak ne yapmam lazım ...

Board gigabyte ep35-ds3 kullanıyorum...kullanan veya bilen ark. bi yardımcı olursa sevinirim direk onuda 2. hdd olarak görsün istiyorum...

yalnız birde diger hdd windows yüklü digerinde takınac hangisi acılcak ben eski olan sadece c d diye ikiye bolunuk direk oda oyle gozuksun istiyorum sonra onu format atıp tek hdd gibi yapabilirmirim.. 80gb bi bolum gibi

keleminabi -> Cevap: HDD Acil Yardım Lütfen.. (26 Haziran 2008; 1:44:22)

eğer bios ayarlarıyla oynamaz isen en son hangi hdd den açıldıysa yeni hdd eklenince eski olandan açılır.
istemediğinden açılırsa açılış hdd sini değiştirmek için biosa girip öncelik ataman lazım. Bios verdiğin ayara-sıraya göre işletim sistemi araması yapar.
not:
yalnız xp kurulumu yapacağın zaman diğer diski kurulum tam bitene kadar çıkarman gerek . yoksa xp diğer diski çıkardığın anda açamaz hale gelebilir.

[image]local://upfiles/187110/46EC6D3A4553454B91D2351FCE6B391F.jpg[/image]

Msc.Alper -> Cevap: HDD Acil Yardım Lütfen.. (26 Haziran 2008; 2:51:49)

Ya bagladım bilgileri aldım yeni hddye ama benim bi sifreli bolum vardı orası kaldı bitek onunda diger hdd nin xp sinden baslatamadım simdi diger pcye gene takıp ikisini ag baglatısı yapıp oyle alcam dosyaları iki üc bişey zaten sagol yardımın icin yinede tşkler...

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.078125