lcd tv uydu cihazı noot book harici ses kartı derken sıra geldi birde media özellikli hdd ye sizden ricam forum da aklım bulandı zaten.bana medi özellikli 75o cg yada 1 tb bir 3,5 inç olur muhtemelen.bir cihaz önermeniz.parasal sorun yok ama yinede hesalı olması tercihim.tabi fonksiyonellikte önemli ben bunu alınca direkt tv ye bağlayıp filmlerimi izlemez sinema sistemine bağlayıp sesleri alabilmem gerekiyor hdmi çıkışlı olan modeller varmıdır ki acaba yada şöyle diyelim bu tip cihazların en gelişmişi hangisi bir öneri olurmu acaba .yanlış iş yapıpta yarın öbür gün yok yazmıyor yok yavaş kaldı yok bağlayamadım olmasın değilmi ama forumdaşlarım 16 gözle beklemedeyim cevaplarınızı.eğer amaç sadece depolamak olsaydı sanırım bir karar alırdım forumu gezdikten sonra ama amaç media özellikli olu ca değişti şimdiden teşşklr.bu arada dikkatimi çeken bir alet var ama nasıl bilmem .. http://mobil.milliyet.com.tr/mobil/default.aspx?atype=articledetail&articleid=274
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 25 Haziran 2008; 20:51:44 >