Şimdi Ara

Son Dakika: Milli Takımın Golünü Açıklıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz golü böyle atıcaz bu gol ilk yarı olacak. İlk yarı ekranın sol tarafındaki kaleye oynucaz(Bu tutarsa hiç korkmayın). Birde bu golle 1 - 0 öne geçicez. Siz sadece dua edin maç 1 - 0 bitsin diye. Gerisini bana bırakın

• Dk 57

• Çok biliyon sen
    İnşalalh

• quote:

Orjinalden alıntı: serdaraltay

Dk 57

• Yeterki yenelim şu maçı.

Golu kim atmış , nasıl atmış , ne zaman atmış önemli deil.

• Ben diyom hamit gömecek uzaktan.
  • 5 gündür aurelio dk 57 diyorum kafayla atacak bu arada milli takım stada girmiş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

5 gündür aurelio dk 57 diyorum kafayla atacak bu arada milli takım stada girmiş...

Bak biz seçilmiş insanlarız gel güçlerimizi birleştirelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: simple

quote:

5 gündür aurelio dk 57 diyorum kafayla atacak bu arada milli takım stada girmiş...

Bak biz seçilmiş insanlarız gel güçlerimizi birleştirelim

yakalım bu forumu
  • Bende uyuklarken koltukta, Aurelio falan geçiyordu aklımdan. Umarım bu bir işarettir
  • simple

Disappeared
    February 16,2004

Brooklyn

Disappeared
    July 27,1965

serdaraltay

Disappeared
    May 12,1933

• o ne yahu

kırmızımı mavimi diyeceksin sandım
  • Son dakika: donanimhaber.com un simple nickli üyesi akıl sağlığından şüphe edildiği için karantina altına alındı
  • quote:

o ne yahu

kırmızımı mavimi diyeceksin sandım

The 4400

Yetmiş yıl boyunca, binlerce kişi gizemli şekilde ortadan kayboldu. Her birinin kaybolmasının ardından yapılan araştırmalar sonuç vermedi. Sonra bir 11 Temmuz günü, ansızın ve açıklanamayan bir şekilde 4400'ü birden aynı anda geri döndü. Dönüşleri de kaybolmaları gibi gizem doluydu. Döndüklerinde, hepsi kayboldukları yaştaydı ve aradan geçen zamanda neler olduğu hakkında hiçbir fikirleri yoktu. Nerede olduklarını da, nasıl döndüklerini de hatırlamıyorlardı.

Dünya ise dönmeyi sürdürmüş ve onların kaybolduğu günden bu yana pek çok şey değişmişti. Ama sadece dünya değil, onlar da değişmişti. Artık telepati ya da geleceği görme gibi özel yeteneklere sahiptiler. Kaçırılmalarının bir nedeni vardı. Onlar gelecekte insanoğlunu bekleyen korkunç sonun önüne geçmek için görevlendirilmişlerdi. Ancak kimse bunun nasıl gerçekleşeceğini bilmiyordu. Her biri özel yeteneklere sahip 4400 kişi döneli üç yıl oldu. Bu süreçte 4400'ün topluma uyum çabası ve neden arayışlarında birçok gelişme olduysa da hâlâ aydınlanmayan pek çok soru işareti mevcut. Dördüncü sezonda herkes kendi içindeki 4400'ü keşfederken kaderlerini örten giz perdesi de aralanacak. 4400 üyeleri yollarını bulmaya çalışırken promisin ise esrarını koruyor.

• sen de onlardan biri misin
  • Bi kafayı bilemedik iyi mi
  • nasıl tahmin ettin birader ya
  • Birader bu forumdaki kahin sayısı artıyor, siz hele gelin bir özele İddaa iyi olur sizinle.
  • VAY BE
  • macın sonucu söyleyin o kadar biliyorsanız...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.