Tek bir modeme bağlı bi bilgisayar bi de laptopumuz var . Laptop da çok nadir ama masaüstünü ne zaman açmaya kalkarsam modem kendini resetliyor! Hatta masaüstünün modemle tüm bağlantılarını çıkarmaya kalkışsam bile kesebiliyor ! ( Gülmeyin ciddiyim masaüstünde güç takılı olduğu sürece 15 dakika da bir kesiliyo ) Sizce neden olabilir ? Şimdiden teşekkürler : )
Kimse anlamadı galiba biraz olayı açıyım : Modem : Pikatel quartet 4 port router ... splitter var ve laptop da masaüstüde bu modemden internete bağlanıyor. Laptop da sorun yok ama masaüstü power tuşuna bastığın gibi modemi resetleyebiliyor. : ) Sorun neyden kaynaklanıyo olabilir ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkology -- 27 Haziran 2008; 0:19:00 >
Laptop takılı iken internet kesilmiyor , Masaüstü takılıyken kesiliyor o yüzden modemden olamaz gibi geliyo bana Ama kaspersky ile tüm pc yi tarattım yinede bşi bulamadı . Bu iş beni aşıcak sanırım kısa devre flan ise masaüstü kaldırat olur : ( . Başka tavsiyesi olan var mı
Laptop takılı iken internet kesilmiyor , Masaüstü takılıyken kesiliyor o yüzden modemden olamaz gibi geliyo bana Ama kaspersky ile tüm pc yi tarattım yinede bşi bulamadı . Bu iş beni aşıcak sanırım kısa devre flan ise masaüstü kaldırat olur : ( . Başka tavsiyesi olan var mı
kaploluysa kabloları kontro et değilse dns ayarlarını