Modem sorunu (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet

Hakkology -> Modem sorunu (25 Haziran 2008; 19:38:13)

Tek bir modeme bağlı bi bilgisayar bi de laptopumuz var .
Laptop da çok nadir ama masaüstünü ne zaman açmaya kalkarsam modem kendini resetliyor! Hatta masaüstünün modemle tüm bağlantılarını çıkarmaya kalkışsam bile kesebiliyor ! ( Gülmeyin ciddiyim masaüstünde güç takılı olduğu sürece 15 dakika da bir kesiliyo ) Sizce neden olabilir ? Şimdiden teşekkürler : )

Hakkology -> Cevap: Modem sorunu (27 Haziran 2008; 0:02:31)

Kimse anlamadı galiba biraz olayı açıyım :
Modem : Pikatel quartet 4 port router ...
splitter var ve laptop da masaüstüde bu modemden internete bağlanıyor.
Laptop da sorun yok ama masaüstü power tuşuna bastığın gibi modemi resetleyebiliyor. : )
Sorun neyden kaynaklanıyo olabilir ??

dragonball -> Cevap: Modem sorunu (27 Haziran 2008; 8:41:04)

masaüstü pc ile modem aynı elektrik prizine mi bağlı ? modemi başka bi prize takıp denermisin

Hakkology -> Cevap: Modem sorunu (28 Haziran 2008; 16:53:22)

Evet aynı prize bağlılardı değiştirdim ama sonuç yine aynı .
Masaüstünü açtığım anda internet kesiliveriyor .

Hakkology -> Cevap: Modem sorunu (30 Haziran 2008; 14:25:04)

Laptop takılı iken internet kesilmiyor , Masaüstü takılıyken kesiliyor o yüzden modemden olamaz gibi geliyo bana
Ama kaspersky ile tüm pc yi tarattım yinede bşi bulamadı . Bu iş beni aşıcak sanırım kısa devre flan ise masaüstü kaldırat olur : ( . Başka tavsiyesi olan var mı

by_hacked -> Cevap: Modem sorunu (30 Haziran 2008; 15:12:57)

quote:

Orjinalden alıntı: Hakkology

Laptop takılı iken internet kesilmiyor , Masaüstü takılıyken kesiliyor o yüzden modemden olamaz gibi geliyo bana
Ama kaspersky ile tüm pc yi tarattım yinede bşi bulamadı . Bu iş beni aşıcak sanırım kısa devre flan ise masaüstü kaldırat olur : ( . Başka tavsiyesi olan var mı

kaploluysa kabloları kontro et değilse dns ayarlarını[;)][:D]

Hakkology -> Cevap: Modem sorunu (7 Temmuz 2008; 11:02:21)

Kablolarda sorun yok malesef :/ başka kablo denedim yine aynı sorunu yaşıyorum .
DNS ayarlarını kontrol et derken ?

Hakkology -> Cevap: Modem sorunu (8 Temmuz 2008; 17:33:16)

Splitter ı ortadan kaldırıp telefon kablosunu direk modeme bağlayınca sorun çözülmüştür.
Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.1103516