Asus F8SR210DV (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus

_By_BoSs_ -> Asus F8SR210DV (25 Haziran 2008; 19:03:41)

Arkadaşlar asus F8SR210DV marka laptop almak istiyorum görüşleriniz nelerdir. Dün teknosada gördüm bu laptobu oradaki adam bu laptobu bana çok övdü. Ayrıca ekran kartına baktığımda kullanılabilir ekran kartı 1512 gibi bir rakam yazıyordu. Bunun nedeninide ramin yüksek olduğundan kaynaklandığını ve görüp görebileceğim en iyi laptop olduğunuda söyledi sizce bu model nasıldır çok ısındım bu modeline ama görüşleriniz nelerdir?...

kralkobra_kralkobra -> Cevap: Asus F8SR210DV (25 Haziran 2008; 19:58:53)

hd 2400 ekran kartı ramden faydalanıyor..abartılacak bir yanı yok orta halli bir kart..ama günümüzdeki bir çok grafikle başa çıkabilecek bir kart..ramin 3 gb olması ve 250 lik hdd bulunması güzel.yalnız 14.1 ekran hatırlatırım...satıcı aşırı derece abartmış o fiyata bir çok seçenek bulunabilir

_By_BoSs_ -> Cevap: Asus F8SR210DV (25 Haziran 2008; 21:20:51)

Vistalarda m3 özelliği diye bir özellik varmış sanırım. M3 özelliği olan bir usb bellek kullanıldığında flash bellek ram olarak kullanılabiliyormuş. Bende m3 özellikli bir flash bellek almayı düşünüyorum 3gblık. 3+3=6gb ram olur diye düşünüyorum oyunlarda yüksek performans sergiler diye düşünüyorum sizce nasıl olur?

varna -> Cevap: Asus F8SR210DV (26 Haziran 2008; 17:15:07)

Güzel makine peki xp yüklenebiliyormu? dened,in mi?

_By_BoSs_ -> Cevap: Asus F8SR210DV (30 Haziran 2008; 10:16:09)

Bu laptopu dün aldım harika birşey bence gerçekten grafikleri tasarımı parmak izi okuyucusuyla herşeyiyle harika. Herkeze tavsiye ederim...

empire_loups -> Cevap: Asus F8SR210DV (30 Haziran 2008; 10:35:08)

quote:

Orjinalden alıntı: _By_BoSs_

Vistalarda m3 özelliği diye bir özellik varmış sanırım. M3 özelliği olan bir usb bellek kullanıldığında flash bellek ram olarak kullanılabiliyormuş. Bende m3 özellikli bir flash bellek almayı düşünüyorum 3gblık. 3+3=6gb ram olur diye düşünüyorum oyunlarda yüksek performans sergiler diye düşünüyorum sizce nasıl olur?

ReadyBoost özelliği o sanırım.. Direk ram olarak görmüyor. O olay biraz daha farklı sanırım.

empire_loups -> Cevap: Asus F8SR210DV (30 Haziran 2008; 10:39:54)

Ayrıca görüp görebeileceğin en iyi notebook demesi baya komiğime gitti. [sm=biggrinking.gif][sm=biggrinking.gif][sm=biggrinking.gif] Kör falan sandı satıcı heralde seni. [sm=biggrinking.gif][sm=biggrinking.gif] Teknosanın ilginç çalışanlarının ilginç pazarlama taktikleri... Ekran kartı DX10'un düşük seviye ekran kartlarından birisidir. Abartılacak kadar yüksek performans beklemek saçma olur. Arkadaşın da dediği gibi 1512 mb [sm=alala.gif] (Abartı geldi ama neyse [sm=biggrinking.gif] ) olması 3 Gb ramdan kaynaklanır. Turbo Cache özelliğinden dolayı ram paylaşımlıdır.. Güncel oyunları full grafik oynayabileceğin bir ekran kartı değildir. Fiyatı en yüksek veren yer teknosaydı bu bilgisayara.. Keşke teknosa haricinde yerlerden araştırsaydın..

emr_t -> Cevap: Asus F8SR210DV (2 Temmuz 2008; 11:04:53)

arkadaslar ben de bu laptopu almayı düşünüyorum. özellikleri hosuma gitti fakat piyasada pek yaygın olmaması ve emsallerine göre brs daha ucuz olması beni kıllandırdı brs. asusun resmi sitesinde de bu ürünü göremedim. bu konuyla ilgili görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim, brs acil sanırım :)

matrak06 -> Cevap: Asus F8SR210DV (4 Temmuz 2008; 10:29:18)

kardeş ben bu bilgisayarı alan arkadaşa katılıyorum neden dersen tamam anlattığı kadar aman aman bi bilgisayar değil ama fiyatına bakarsan piyasadaki çoğu bilgisayardan üstün[&:] asus olmasıda yetiyo sanırım ram gerçekten çok kuvvetli işlemci hızı hiç yabana atılmayacak kadar kuvvetli 8100 haa bide teknosa pahalı demişssin doğru pahalaı ama düşeşini tutturusan ucuz bende teknosadan aldım inan 12 taksitle veren en uygun yer vatandan bile ucuz 12 taksitle alınca inanılmaz ama gerçek oyun meselesine gelince çok oyunu hiç bir grafik kaybı olmadan oynuyosun buda yeterli bişey iyi bi bilgisayar yani inan interneti araştır hiç bir firmanın stoklarında kalmamış durumda

emr_t -> Cevap: Asus F8SR210DV (4 Temmuz 2008; 10:36:47)

tesekkürler arkadasım saolasın. ben de aldım bilgisayarı, birtek vatanda kalmıstı. açıkçası tasarımı beklediğimden baya ii cıktı. performansı daha da ii :) henüz oyun falan denemedim ama tavsiye ederim arkadaslar bu makinayı. simdilik vista biraz sorun yapıyor, hiç birşeye izin vermiyor:) ama bu vistanın sorunu, vistaya da alıstıktan sonra tadından yenmicek sanırım alet.. işin özü almayı düşünen arkadaslara tavsiye ederim, ilerleyen günlerde bi sorun çıkartırsa yine burada paylasırım, herkese kolay gelsin

cüneyttan -> Cevap: Asus F8SR210DV (9 Temmuz 2008; 2:20:39)

arkadaslar f8sr210dv nın yanında uzaktan kumandası da varmı

emr_t -> Cevap: Asus F8SR210DV (9 Temmuz 2008; 10:24:29)

kutusunda walla herseyi var ama kumandası yok :)

Capiton_ -> Cevap: Asus F8SR210DV (10 Temmuz 2008; 19:42:44)

Arkadaşlar bu notebook'u 1.5 hafta önce aldım. Yaşamadığım sorun kalmadı. Asus'un resmi internet sitesinde böyle bir notebook bile yok. Oyun oynarken ekran donuyo çizgiler çıkıyo ve reset atıyo. Sizce neden olmuş olabilir. Çok sinir içindeyim yarın asus servisiyle kavga bile edebilirim. Lütfen yardım edin sizce bu sorun neyden kaynaklanmış olabilir?. Yarın arızanın çıktığı parçayı söylemem lazım değiştirmeleri için...

emr_t -> Cevap: Asus F8SR210DV (10 Temmuz 2008; 23:09:20)

ya ben henüz tam olarak oyunları uzun soluklu denemedim, bi tek grafiklere bakmak için actım, onlarda da problem yoktu. ben de alalı cok olmadı ama ilerde sorunlar cıkarır mı bilmiyorum. gercekten can sıkıcı bi durum laptopu ilk aldıgında servise vermek, gecmiş olsun arkadasım.. umarım benim basıma da gelmez böyle de alete olan sevgim gecmez:)

queque -> Cevap: Asus F8SR210DV (11 Temmuz 2008; 18:48:33)

Arkadaşlar bende araştırdığım kadarı ile bu laptop fiyatı ve harici ekran kartı olması ile öne cıkıyor..

Ancak sorun yaşayan arkadaş beni biraz soğuttu..

Asus internet sitesinde olmamamsı da kafa bulandırdı..

Diğer satın alan arkadaşlar laptobun performansı hakkında bizleri bilgilendirebilir mi

tşk

esarpiel -> Cevap: Asus F8SR210DV (12 Temmuz 2008; 8:56:38)

Ben bu ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.İşlemci performansını özellikle test ettim; adeta canavar.Zaten alırken de ASUS markasına güvenmiştim.Ayrıca tasarımı da çok hoş bence.Herkese tavsiye edebilirim.

turkozturkoz -> Cevap: Asus F8SR210DV (28 Temmuz 2008; 16:41:25)

makınayla ılgılı olumsuz yorumlara saygım war..ancak alan arkadaslar hıc pısman olmasın bende aldım kullanıyorum ustelık tum marka ust duzey notbukları kullandım nerdeyse bu cıhazın performansı super pes2008 ı sorunsuz cok ıyı kalıteyle grafıklerle oynayabılıyorum hızıda ıyı... arızalı cıkan arkadasın sansına uzuldum sonucta bu elektronık cıhazların hepsı ıcın gecerlı sans ısı oluyor plazma alıyorsun panel arızası verıyor vs vs...cıhazı almayı dusunenlere bu fıyata kacırmayın derım...
PENRYN INTEL CORE 2 DUO T8100
2.1 GHz
800 MHz
3MB
3 GB
DDR2
250 Gb
256 Mb
ATI
HD 2400
14.1 " PARLAK EKRAN
WXGA
1280*800
DVD±RW Double Layer
BlueTooth
Kamera
Kart Okuyucu
Wireless
Win Vista Premium Tr
2.4 KG

deserthawk -> Cevap: Asus F8SR210DV (28 Temmuz 2008; 18:55:10)

Sorun yaşayan arkadaşlar,ASUS'u suçlamasın.Bugüne kadar laptopta hep asus u seçtim,hiç sorun çıkmadı.

Hassas cihazlar bunlar,bir ayarını bozmuşsunuzdur[&:]

ogundmr -> Cevap: Asus F8SR210DV (30 Temmuz 2008; 1:49:30)

quote:

Orjinalden alıntı: empire_loups

Ayrıca görüp görebeileceğin en iyi notebook demesi baya komiğime gitti. [sm=biggrinking.gif][sm=biggrinking.gif][sm=biggrinking.gif] Kör falan sandı satıcı heralde seni. [sm=biggrinking.gif][sm=biggrinking.gif] Teknosanın ilginç çalışanlarının ilginç pazarlama taktikleri... Ekran kartı DX10'un düşük seviye ekran kartlarından birisidir. Abartılacak kadar yüksek performans beklemek saçma olur. Arkadaşın da dediği gibi 1512 mb [sm=alala.gif] (Abartı geldi ama neyse [sm=biggrinking.gif] ) olması 3 Gb ramdan kaynaklanır. Turbo Cache özelliğinden dolayı ram paylaşımlıdır.. Güncel oyunları full grafik oynayabileceğin bir ekran kartı değildir. Fiyatı en yüksek veren yer teknosaydı bu bilgisayara.. Keşke teknosa haricinde yerlerden araştırsaydın..

teknosada calısan elemanlar sankı bısey bılıyrda tuketıcı olarak bız daha bılgılıyız (DH)

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.296875