Kapağı yaz aylarında açarım önden ve arkadan aynı yönde çift fan takarım sıcaklğı düşürürüm.Her yaz olayım budur.
Avrupa futbolunun bu büyük ustası raket gibi sol ayağı , patriot füzesini andıran frikikleri ve inanılmaz gol paslarıyla Galatasaray ' ı şampiyonluğa taşıyan isimlerin başında geldi.Hagi şampiyon filminin adeta başrol oyuncusuydu.Sezon içindeki talihsizliklerden hiç etkilenmedi.Bir yıl içinde hem annesini hem de babasını kaybetti.Ama cenazeden döndü maça çıktı.Antremanlara ilk Hagi geldi.''PROFOSYONELLİĞİN'' en ince örneklerini verdi.
Yan kapağı açmak fikri pek mantıklı gelmedi çünki çalışan fanlar önden temiz ve soğuk havayı alıp arkaya doğru gönderir kapak olmaz ise çekilen hava yan taraftan dışarı çıkabilir
çalıştığım fabrikada fırınların kontrol sisteminde kullanılan bilgisayarlar sıcaktan devamlı reset atıyolardı bende yan kapaklarını açtım ve salyangoz fan koydum şimdi 25-30C sıcaklıkta geziyor makinalar.
çalıştığım fabrikada fırınların kontrol sisteminde kullanılan bilgisayarlar sıcaktan devamlı reset atıyolardı bende yan kapaklarını açtım ve salyangoz fan koydum şimdi 25-30C sıcaklıkta geziyor makinalar.
salyangoz fan merak edenler için
bu salyangoz fanı nerden alabilriz ve pc'ye nasıl monte edicez
salyangoz fan merak edenler için
bu salyangoz fanı nerden alabilriz ve pc'ye nasıl monte edicez
evde pek tavsiye etmem ev ortamı için çok sesli çalışırlar sanayide zaten yüksek sesli ortamda çalışıldığı için sorun olmuyor illa alıcam derseniz 220 v ile çalışırlar (380v la çalışan larıda vardır) direk elektriği prizden alıcaksınız. bulunduğunuz yeri bilmiyorum 1-2 elektrikçiye sorun size nerede bulucağınızı söyleyeceklerdir.
edit: kasanın içerisine monte etmeniz pek mümkün değil normal fanlardan büyüktürler, yan kapağa monte ederim derseniz kapağı güçlendirmeniz gerekebilir zira salyangoz fanlar ortalama 1-2kg kadardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisiko__ -- 29 Haziran 2008; 17:53:47 >