KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler

fanatik123 -> KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (25 Haziran 2008; 18:46:39)

BELKİ YERİ BURASI DEĞİL AMA
EVT ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ
VEYA NELER YAPABİLİRİM ?????

nisso -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (25 Haziran 2008; 19:14:08)

tabiki alakası yok bazıları kapaksız kullanıyor ama bence tam tersine hava sirkülasyonunu bozarsın içi gözüksün istiyorsan plexi al[:'(]

fanatik123 -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (26 Haziran 2008; 14:13:56)

quote:

Orjinalden alıntı: nisso

tabiki alakası yok bazıları kapaksız kullanıyor ama bence tam tersine hava sirkülasyonunu bozarsın içi gözüksün istiyorsan plexi al[:'(]

hmm demek öle saol

Ultio -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (26 Haziran 2008; 21:11:40)

kapağı açmakla çalışmanın alakası[sm=alala.gif]
benim 1 kapağı açık soğusun(ısınmasın )diye[:'(]

fanatik123 -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (26 Haziran 2008; 21:13:29)

quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

yani benimde demek ıstedıgım sogusun yani o anlamda

Ultio -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (26 Haziran 2008; 21:53:51)

quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

yani benimde demek ıstedıgım sogusun yani o anlamda

benim birçok arkadaşımında senelerdir kapağı açıktır hiçbir yanetki görmedim bence aç[8D]küçük hissediyorum

The After Toucher -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (28 Haziran 2008; 21:56:33)

Kapağı yaz aylarında açarım önden ve arkadan aynı yönde çift fan takarım sıcaklğı düşürürüm.Her yaz olayım budur.

ASİL01 -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (28 Haziran 2008; 22:24:48)

Yan kapağı açmak fikri pek mantıklı gelmedi çünki çalışan fanlar önden temiz ve soğuk havayı alıp arkaya doğru gönderir kapak olmaz ise çekilen hava yan taraftan dışarı çıkabilir

bence kasanın kendi hava sirkülasyonunu bozmayın

fanatik123 -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (29 Haziran 2008; 0:31:43)

hmm tmm beyler saolun

stifflers -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (29 Haziran 2008; 15:57:22)

bende kapağı takınca bilgisayar çok ısınıyor ve yavaşlıyor ama kapağı açında çok güzel çalışıyo bende çözemedim sorunu[sm=alala.gif]

pisiko__ -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (29 Haziran 2008; 17:37:30)

çalıştığım fabrikada fırınların kontrol sisteminde kullanılan bilgisayarlar sıcaktan devamlı reset atıyolardı bende yan kapaklarını açtım ve salyangoz fan koydum şimdi 25-30C sıcaklıkta geziyor makinalar.[8D]

salyangoz fan merak edenler için[:'(]

[image]http://www.suatkaraosman.com/images/35400-0000k.jpg[/image]

stifflers -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (29 Haziran 2008; 17:43:39)

quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

çalıştığım fabrikada fırınların kontrol sisteminde kullanılan bilgisayarlar sıcaktan devamlı reset atıyolardı bende yan kapaklarını açtım ve salyangoz fan koydum şimdi 25-30C sıcaklıkta geziyor makinalar.[8D]

bu salyangoz fanı nerden alabilriz ve pc'ye nasıl monte edicez[sm=alala.gif]

pisiko__ -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (29 Haziran 2008; 17:51:43)

quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

quote:

evde pek tavsiye etmem[8D] ev ortamı için çok sesli çalışırlar [:'(] sanayide zaten yüksek sesli ortamda çalışıldığı için sorun olmuyor[:'(] illa alıcam derseniz 220 v ile çalışırlar (380v la çalışan larıda vardır) direk elektriği prizden alıcaksınız. bulunduğunuz yeri bilmiyorum 1-2 elektrikçiye sorun size nerede bulucağınızı söyleyeceklerdir.[:'(]

edit: kasanın içerisine monte etmeniz pek mümkün değil normal fanlardan büyüktürler, yan kapağa monte ederim derseniz kapağı güçlendirmeniz gerekebilir zira salyangoz fanlar ortalama 1-2kg kadardır.

fanatik123 -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (29 Haziran 2008; 20:45:24)

bilgi için saol

OfKeE -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (29 Haziran 2008; 20:58:36)

Walla benimde yan kapağım açık dükkandaki makinanada açık(bilgisayarcı dükkanı) bi sorun olmuyor arada temizlersen ii olur gerçi kapağı kapalıykende temizlemek gerekebiliyor ama...Bi sorun olmaz + etkenlerde olur bence walla çünkü kapak kapalıyken içindeki hava kalıyor yani sıcak hava içeride kalıo fanların ne kadar etkisi olursa artık ama kapak açıkken direk hava girip çıkabiliyor. we oda sıcaklığında oluyor kasanın içide...

Ultio -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (29 Haziran 2008; 21:38:47)

quote:

Orjinalden alıntı: stifflers

quote:

eve salyangoz fanmı konuluır ya[8D]
kafa tiker vallaha[:'(]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.2333984