|
pisiko__ -> Cevap: KASANIN YAN KAPAĞINI AÇSAM PC DAHA İYİ CALSRMI?? (29 Haziran 2008; 17:51:43)
|
quote:
Orjinalden alıntı: stifflers quote:
Orjinalden alıntı: pisiko__ çalıştığım fabrikada fırınların kontrol sisteminde kullanılan bilgisayarlar sıcaktan devamlı reset atıyolardı bende yan kapaklarını açtım ve salyangoz fan koydum şimdi 25-30C sıcaklıkta geziyor makinalar.[8D] salyangoz fan merak edenler için[:'(] [image]http://www.suatkaraosman.com/images/35400-0000k.jpg[/image] bu salyangoz fanı nerden alabilriz ve pc'ye nasıl monte edicez[sm=alala.gif] evde pek tavsiye etmem[8D] ev ortamı için çok sesli çalışırlar [:'(] sanayide zaten yüksek sesli ortamda çalışıldığı için sorun olmuyor[:'(] illa alıcam derseniz 220 v ile çalışırlar (380v la çalışan larıda vardır) direk elektriği prizden alıcaksınız. bulunduğunuz yeri bilmiyorum 1-2 elektrikçiye sorun size nerede bulucağınızı söyleyeceklerdir.[:'(] edit: kasanın içerisine monte etmeniz pek mümkün değil normal fanlardan büyüktürler, yan kapağa monte ederim derseniz kapağı güçlendirmeniz gerekebilir zira salyangoz fanlar ortalama 1-2kg kadardır.
|
|
|
|