Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
###150ytl Sınırı ile CRT Monitor Tavsiyesi ###

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> ###150ytl Sınırı ile CRT Monitor Tavsiyesi ### Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
S@rKs-PoWeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 16:49:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 150ytl bütçem var.Lcd almak isterdim fakat verebileceğim en fazla tutar bu malesef.Eski vestel 17''crt monitörüm artık 8 seneyi devirdi.2 kere servise gitti.Yapıp yolladırlar.Ama gene son zamanlarda görüntü bozulmaya,,gidip gelmeye veya dalgalanma yapmaya başladı.Ewt 150ytl sınırı ile bana önerebileceğiniz crt ekran tavsiyelerinizi bekliyorum.Online alışveriş yapacağım için link verirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler iyi günler

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
S@rKs-PoWeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 17:07:17 

Up

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=987&productid=bd90377

Bu modeli herkez tavsiye ediyor.Birde size sorayım dedim.Verdiğim paranın hakkını verebilecek bir monitörmü acaba

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
S@rKs-PoWeR

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 18:45:42 

S@rKs-PoWeR

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 21:03:56 

Birde arkadaşlar bu ekranların yanında '' DF '' veya '' MB '' gibi ibareler var.Bunlar hakkında bilgi verirmisiniz.Hangisi daha iyidir ????

åziz

25 Haziran 2008; 21:14:47 

Selamlar

İstanbulda isen kadıköyde 2. el Borsa pazara bak 19" 50 YTL ye CRT aldım hemde bir şirketin 1 yıll kullandığı monitörlerdi

Saygılar...

◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦ åzizåzizåzizåzizåzizåziz åzizåzizåzizåzizåzizåziz ◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦
lastpavel

25 Haziran 2008; 22:40:43 

bnde bu monitör var istersen sana satabilirim çok temizdir garantili faturalı kutulu toplam 3-4 ay kullandım 2048-1536 çözünürlüklüdür 140 ytlte veriyorum

lg 19''T930BU
http://tr.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050101&categoryId=050101&parentId=05&modelCodeDisplay=T930BU&model=17

güllere vurgunum güllere sevdalı...
S@rKs-PoWeR

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 23:49:16 

2.El almayı düşünmüyorum ama yorumlarınız için genede saolun

Yanlız verdiğiniz linkteki ekran güzele benziyor.Acaba bu ürünü sıfır bulabileceğim sağlam bir online alışveriş sitesi varmı bildiğiniz ????

madc0de

26 Haziran 2008; 3:35:01 

Dediğin mönitörü al istersen.Güzel bir monitörmüş araştırdım biraz bende almayı düşünüyorum.

|Q6600 @ 3.2G (1.35v)|HD4850 IceQ4 @ 700/2250|ASUS P5Q Pro|Seagate 410AS Raid0|Corsair TX650W|
S@rKs-PoWeR

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 14:40:30 

Eyvallah saol.Bende onu alıcam büyük ihtimal

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> ###150ytl Sınırı ile CRT Monitor Tavsiyesi ### Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point Of View Black Diamond 500W
Ünlü Nvidia ekran kartı üreticisi Point of View'ın Black Diamond serisinin 500W'lık modeli
Cebit 2008: McAfee Standı
McAfee bizleri ev kullanıcılarına yönelik ürettiği pratik çözümler hakkında bilgilendiriyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan