Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turk Telekom

ea85 -> Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (25 Haziran 2008; 16:40:45)

arkadaşlar telekom mühendis alacak.yazılı sınav var 12 temmuz 2008de.eski sınav soruları elinde olan var mı?ya da nasıl sorular gelebilir fikri olan ?

heysemh -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (25 Haziran 2008; 21:05:14)

ewet bende başvurdum ama ne çalıştım ne bişi..bilgisi olan varmı soru tarzı soru tipleri hakkında

ea85 -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (27 Haziran 2008; 18:49:05)

eee hadi beyler :D

heysemh -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (4 Temmuz 2008; 2:38:52)

ya tercih ilim hatay sınav yeri adana işe bak yaaa

ismail surek -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (4 Temmuz 2008; 13:44:39)

arkadşlar hepinize başarılar

Sınavların İçeriği

a. Adaylar, sınava katılacakları grupta yer alan mezuniyetlerle ilgili alan sınavına,

3 ayrı gruptan sınava girecek adaylar için,

1.GRUP: Elektronik devreler; elektromanyetik alanlar; lojik devreler ve sayısal sistemler; mikroişlemciler; bilgisayar teknolojisi; elektronik iletişim teknikleri; veri iletişimi.

2.GRUP: Algoritma ve programlama; bilgisayar ağları; işletim sistemi; veritabanı; yazılım mühendisliği; lojik devreler ve sayısal sistemler; mikroişlemciler; bilgisayar teknolojisi; elektronik iletişim teknikleri; veri iletişimi.

3.GRUP : Doğru akım devre analizi; alternatif akım devre analizi; analog elektronik; sayısal elektronik; elektrik şebeke tesisleri; elektrik bakım ve arıza bulma; sistem analizi ve tasarımı; elektrik tesisat planları; mikro işlemciler/mikro denetleyiciler; sayısal haberleşme; analog haberleşme; gelişen haberleşme teknolojileri; fiber optik haberleşmesi; telefon iletişim ve anahtarlama sistemleri; R/F tekniği.

b. Eleştirel düşünme, analitik beceri, problem çözme becerisi ve dikkatini ölçmeye yönelik Genel Yetenek Sınavına

c. 1. ve 2 Grup için, okuduğunu anlama ve kelime bilgisi becerilerini ölçmeye yönelik İngilizce yeterlilik sınavına tabi tutulacak olup, sınavlarda sorulacak sorular çoktan seçmeli sorulardan oluşacaktır.

ismail surek -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (4 Temmuz 2008; 13:49:23)

quote:

Orjinalden alıntı: heysemh

ya tercih ilim hatay sınav yeri adana işe bak yaaa

telekom bölge olan illerde sınav uygulaması yapılıyor
Türkiye genelinde sadece 7 ilde sınav uygulaması yapılacak

ra_se -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (7 Temmuz 2008; 19:03:13)

sınav formalite dayısı olan sınavı kazanır.[8D] telekom eskısı gıbı değil ayrıca tavsıye etmem zamn kaybı [;)]

ea85 -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (8 Temmuz 2008; 20:53:06)

1.GRUP: Elektronik devreler; elektromanyetik alanlar; lojik devreler ve sayısal sistemler; mikroişlemciler; bilgisayar teknolojisi; elektronik iletişim teknikleri; veri iletişimi.

ya arkadaşlar bu konular cok kapsamlı.detaylı bişeyler bilen yok mu

heysemh -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (8 Temmuz 2008; 21:37:21)

quote:

Orjinalden alıntı: ea85

ya arkadaşlar bu konular cok kapsamlı.detaylı bişeyler bilen yok mu

walla çalışmadan bildiklerimle giricem sınava ...

ismail surek -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (20 Temmuz 2008; 0:03:36)

bence bu sınav çook zordu ama büyük bir ümit var içimde

heysemh -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (20 Temmuz 2008; 1:35:16)

aynen o nasıl sınavdı öyle...başım zonkluyordu çıktığım zaman...sorular felaket zordu....matematik soruları çok orjinaldi ama en kazığıda ingilizce kısmıydı sayfa sayfa çeviriler birbirinin benzeri şıklar ...bende kazanırım gibi..ama keşke soruları koysalardı da durumumuzu görseydik negatif yada pozitif

elekci -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (23 Temmuz 2008; 15:59:13)

kazanırım diyebiliyorsanız helal olsun. sınavla alakası yoktu. arkadaşın deiği gibi dayısı olan girecek işte. kalan açıklarada sınav sonucuuna göre alacaklar. toefldan 82 kpds den 80 almış arkadaş ingilizcesine zor dedikden sonra ben hiç kazanamam heralde. hayırlısı olsun...

heysemh -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (23 Temmuz 2008; 16:15:44)

inşallah bakalım sonuçlar ayın 1 inde umarım hayal kırıklığı olmazz...6-7 yıldır ingilizcem var ama yinede çok çok zorlandım barajı anca geçerim

yunemars -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (31 Temmuz 2008; 21:36:03)

o bölüm sınavına hayran kaldım, bide normalde paragraf sorusu sorarlar bunların paragrafları 3er paragradtı, neyse belli oldu sonuçlar, mülakata gidiyoz ama bakalım mülakat nasıl olcak...

heysemh -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (1 Ağustos 2008; 1:06:40)

ben daaha öğrenemedim sonucumu..siteden kaldırdılar

hakkan06 -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (1 Ağustos 2008; 15:49:57)

şu anda açık sonuçları görebilirisiniz.Umarım beklediğinizden iyi gelir Ankara'daki arkadaşlarla aydınlıkevler'de 13 ağustosta görüşmek üzere[:D]

ismail surek -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (1 Ağustos 2008; 16:10:37)

dostum sınav sonucun hayırlı olsun benim mülakat tarihi 11/08/2008
karadeniz bölgesinden benim asker arkadaşımda kazandı ama onun mülakat tarihide 19/08/2008
malisef görüşemiyceğiz

ismail surek -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (11 Ağustos 2008; 15:20:17)

arkadaşlar bu mesajı ankara türk telekom genel müdürlüğünden yazıyorum
şu an mülakat için sıra beklemekteyim herkese bol şans

ismail surek -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (26 Ağustos 2008; 12:13:27)

arkadaşlar bu sınava giren sayısı o kadar çok olmasına rağmen forumda neden bu konuda foruma katılım yok_?

locturnal -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (27 Ağustos 2008; 1:59:57)

benim merak ettiğim birşey var bu konuda sadece iletişim mühendisi mi alıyor Türk telekom yoksa diğer mühendilik dallarında mezun olanlar da girebilir mi bu sınava

Lutt -> Cevap: Türk telekom yazılı sınavı hakkında yardım ! (10 Eylül 2008; 23:25:18)

Evet gerçekten öyle... Mülakata katıldığımda sonuçların Ağustos sonunda açıklanacağı söylenmişti ama bu gidişle Ekim'e kadar bekletecekler galiba...

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.2353516