Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Hosting, Domain, Reklam Alış-verişi >> Web Domain - Domain Alım Satım

AytaCom -> Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (25 Haziran 2008; 16:39:34)

- Domain Adı : Bedavaciyiz.Biz
- Bitiş Tarihi : 22.06.2009
- Register : isimtescil
- Ban v.b : Hayır
- Transfer Ücreti : Ücretsiz (isimtescil.net'teki hesaba)
- Fiyat: 25 ytl
[image]http://www.bedavaciyiz.biz/satilik.gif[/image]

AytaCom -> Cevap: Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (27 Haziran 2008; 19:56:35)

Satış devam ediyor

Kutx -> Cevap: Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (30 Haziran 2008; 14:56:26)

Ödeme ne şekil olacak?

AytaCom -> Cevap: Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (30 Haziran 2008; 17:41:04)

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Deccal

Ödeme ne şekil olacak?

PTT Yoluyla olabilir , Banka Havalesi şeklinde olabilir

AytaCom -> Cevap: Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (3 Temmuz 2008; 14:34:11)

satış devam ediyor

AytaCom -> Cevap: Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (4 Temmuz 2008; 11:51:30)

Fiyat 20 ytl normal bir domain almak 15-17 ytl...SON GÜNLER [sm=icon_smile_wink.gif]

Avrupai -> Cevap: Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (4 Temmuz 2008; 12:36:14)

quote:

Orjinalden alıntı: AytaCom

Fiyat 20 ytl normal bir domain almak 15-17 ytl...SON GÜNLER [sm=icon_smile_wink.gif]

notmal bir domain 10 YTL [:)]

aktifnet -> Cevap: Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (4 Temmuz 2008; 12:53:04)

quote:

Neresi orası?

AytaCom -> Cevap: Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (4 Temmuz 2008; 16:41:42)

İsim Tescilden bahsetmiyorum,
bazı yerlerde normal bir com domaini 15-17 lira arasında gördüğümü hatırlıyorum [sm=icon_smile_wink.gif]

Razercode -> Cevap: Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (4 Temmuz 2008; 17:03:27)

quote:

bazı yerlerde normal bir com domaini 15-17 lira arasında gördüğümü hatırlıyorum [sm=icon_smile_wink.gif]

turkticaret mesela.-

AytaCom -> Cevap: Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (4 Temmuz 2008; 22:45:16)

quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

quote:

turkticaret mesela.-

Doğrudur TurkTicaret'te 17 Ytl [sm=icon_smile_wink.gif]

Kutx -> Cevap: Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (4 Temmuz 2008; 23:19:58)

quote:

İsim Tescil'de niye öyle?[sm=alala.gif]

AytaCom -> Cevap: Bedavac�±y�±z.Biz alan ad�± sat�±l�±kt�±r.... www.bedavaciyiz.biz (5 Temmuz 2008; 2:29:47)

quote:

quote:

İsimtescil.net demek daha az kar ediyor[sm=icon_smile_wink.gif]

Kutx -> Cevap: Bedavac�±y�±z.Biz alan ad�± sat�±l�±kt�±r.... www.bedavaciyiz.biz (5 Temmuz 2008; 19:43:41)

quote:

quote:

quote:

İsimtescil.net demek daha az kar ediyor[sm=icon_smile_wink.gif]

Peki, teşekkürler...[:'(]

AytaCom -> Cevap: Bedavac�±y�±z.Biz alan ad�± sat�±l�±kt�±r.... www.bedavaciyiz.biz (5 Temmuz 2008; 23:36:09)

Satış devam ediyor Alın bu mükemmel domaini kaçırmayın [sm=icon_smile_wink.gif]

AytaCom -> Cevap: Bedavac�±y�±z.Biz alan ad�± sat�±l�±kt�±r.... www.bedavaciyiz.biz (10 Temmuz 2008; 22:52:03)

Satış devam ediyor

AytaCom -> Cevap: Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (15 Temmuz 2008; 19:48:29)

Satış sürüyor

AytaCom -> Cevap: Bedavacıyız.Biz alan adı satılıktır.... www.bedavaciyiz.biz (27 Temmuz 2008; 2:37:01)

Satış sürüyor [sm=afro.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.1865234