herkese merhaba.benim bir sorum olacaktı.yardımcı olursanız sevinirim.
elimde msi k9n platinum anakart var ve ben bu anakartın chipsetini soğutmak istiyorum fakat o bölgede ekran kartım takılı olduğu için tasarım açısından benim için en uygun olan soğutucunun " Thermalright HR-05 SLI Chipset Cooler " olduğunu gördüm.
bu şartlarda ise şöyle bir problem ortaya çıktı." Thermalright HR-05 SLI Chipset Cooler " soğutucusunun msi k9n platinum anakartı ile uyumsuz olduğu yazıyor.
çünkü benim anakartın chipset soğutucusunun vidalanma yerleri dikdörtgen şeklinde." Thermalright HR-05 SLI Chipset Cooler " soğutucusunun vida yerleri ise kare şeklinde.
şimdi benim sorum şu: ben bu soğutucuyu hiç bir şekilde anakartıma monte edemezmiyim.bu alacağım soğutucunun dikdörtgen tipli chipsetlere uyacak şekilde bir aparatı yokmu acaba öğrenebilirmiyim???şimdiden teşekkürler...
arkadaşım gerçekten soğutucu için iyi seçim bende de aynısı var bu ürünün içerisinden 3 adet klips çıkıyor. Ama dediğin gibi hiç birisi senin kartına uymaz. Piyasada satılan bu şekilde bir üründe yok çünki senin anakartındaki soğutucu düzeni pek kullanılmıyor. Tek çözüm var elinden böyle işler geliyorsa klpsleri kendin yapabilirsin yapmayı bilmiyorsan hiç girme bu işlere. Yrdım istersen ben yardım ederim. bir aralar cpu soğutucusunu north bridge e takmış biri olarak