Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Thermalright HR-05 SLI Chipset Cooler+msi k9n platinum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Thermalright HR-05 SLI Chipset Cooler+msi k9n platinum Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
isolayn007

25 Haziran 2008; 15:33:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

herkese merhaba.benim bir sorum olacaktı.yardımcı olursanız sevinirim.

elimde msi k9n platinum anakart var ve ben bu anakartın chipsetini soğutmak istiyorum fakat o bölgede ekran kartım takılı olduğu için tasarım açısından benim için en uygun olan soğutucunun " Thermalright HR-05 SLI Chipset Cooler " olduğunu gördüm.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=1000000101

http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/chipset/hr05_sli/product_chitset_cooler_hr05_sli.html?art=MTQyMywxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K9N_Platinum

bu şartlarda ise şöyle bir problem ortaya çıktı." Thermalright HR-05 SLI Chipset Cooler " soğutucusunun msi k9n platinum anakartı ile uyumsuz olduğu yazıyor.

çünkü benim anakartın chipset soğutucusunun vidalanma yerleri dikdörtgen şeklinde." Thermalright HR-05 SLI Chipset Cooler " soğutucusunun vida yerleri ise kare şeklinde.

şimdi benim sorum şu: ben bu soğutucuyu hiç bir şekilde anakartıma monte edemezmiyim.bu alacağım soğutucunun dikdörtgen tipli chipsetlere uyacak şekilde bir aparatı yokmu acaba öğrenebilirmiyim???şimdiden teşekkürler...

lykegenes

28 Haziran 2008; 14:52:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşım gerçekten soğutucu için iyi seçim bende de aynısı var bu ürünün içerisinden 3 adet klips çıkıyor. Ama dediğin gibi hiç birisi senin kartına uymaz. Piyasada satılan bu şekilde bir üründe yok çünki senin anakartındaki soğutucu düzeni pek kullanılmıyor. Tek çözüm var elinden böyle işler geliyorsa klpsleri kendin yapabilirsin yapmayı bilmiyorsan hiç girme bu işlere. Yrdım istersen ben yardım ederim. bir aralar cpu soğutucusunu north bridge e takmış biri olarak

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Thermalright HR-05 SLI Chipset Cooler+msi k9n platinum Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac 8800GTS 512MB video
Zotac 8800GTS 512MB video incelemesi
Compex 2007 : Smart (GP2X)
Compex 2007 : Smart (GP2X) Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç