Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LG E200 ( DUAL CORE 1.73 GHZ ) HAKKINDA BİR KAÇ SORU.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> LG E200 ( DUAL CORE 1.73 GHZ ) HAKKINDA BİR KAÇ SORU. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
qube26

25 Haziran 2008; 15:30:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba,

Gerçi E200 hakkında bir arkadaşımız soru sormuş ama benim sorularım biraz daha farklı. MediaMarkt'da yeni bir kampanya var. LG laptoplarından hem 14,1" hem de 12,1" laptopları gayet uygun fiyatta satılıyor. Ben işyerinde kullanılmak üzere E200 modelini satın almak istiyorum. Ancak bir site (yabancı bir site ) incelemesini yapmış bu laptopun. Yalnız benim satın almak istediğim E200'de 1,73 Dual Core işlemci var. İncelemesi yapılan model 1,66 Dual Core. Diğer tüm özellikler aynı. Soruma gelecek olursak, incelemede E200'ün eksileri arasında sıcaklık ve fan sesi denmiş. Mesela laptop'u dizinizin üzerinde çalışmak istediğinizde sıcaklıktan ötürü bunun pek kolay olmadığı yazılmış. Fan gürültüsünde ise, eğer yoğun işlemler yaparsanız fan yüksek devirde çalışıyor ve normalde daha fazla olarak rahatsız edici bir gürültü çıkıyor denmiş. Gerçi biz ofiste kullanacağız ve kullanım amacı öncelikli olarak mail, ms ofis ve skype. Bir de arada bir internette gazete vs. okuma. Sanırım bir sıkıntı olmaz. Ama aklıma takılan diğer soru şu, bazı kampanya dahilindeki modellerde kronik sıkıntılar yaşanabiliyor. Acaba bu modelle ilgili her hangi bir sıkıntı var mı sizlerin duyduğu ? LG'nin bu özelliklerine sahip başka uygun fiyatlı önereceğiniz hangi modeller var bir de ?

Teşekkürler

|AMD - ATHLON 64 X2 4000+ AM2 Brisbane|, |Biostar TA690G|, | KINGSTON - 2x1 GB DDR2 667|, |ATI RADEON HIS HD 3870 |, |SAMSUNG - 250 GB SATA2|, , |Cool Master 500 Watt Kasa|, |Samsun 932B+ Siyah LCD Monitör|
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> LG >> LG E200 ( DUAL CORE 1.73 GHZ ) HAKKINDA BİR KAÇ SORU. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Foxconn A7DA-S (AMD 790GX) anakart
AMDnin hamarat yonga seti 790GX, Foxconnun ellerinde
Too Human
Nors mitolojisi ve bilim kurgu öğeleri ile süslenmiş bir action rpg’ye hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar