Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
W880 vs W580

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> W880 vs W580 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
triclaw

25 Haziran 2008; 12:27:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bugün alıcam kısmetse. Acil cevap bekliyorum. Kullanan arkadaşlar özellikle artı ve eksileriyle karşılaştırırsa sevinirim. Benim gönlüm W580den yana fakat yine de aradayım. Ses kalitesi farklılıkları neler, kamera farklılıkları var mı? Flaşları yok zannedersem ama aydınlatma var değil mi? Yardım ederseniz sevinirim.

---- ** EMD ** ----
positroN

25 Haziran 2008; 12:50:36 

iki telefon da db2020 chipsetine sahip.yani ses kalitesi açısından bir fark yok.varsa da yazılımdan dolayıdır ve ses driverları değiştirilerek iki telefonun da ses kalitesi arttırılabilir.
w580 de radyo var w880 de yok onun haricinde tasarım farklılıkları var sadece.ikisi de çok şık hangisi hoşuna giderse onu al.

service packs
patching tools of your system
making windows more horrible
triclaw

25 Haziran 2008; 13:34:09 

Faydalı bilgiler, teşekkür ederim Bunun dışında kamera konusunda bilgisi olan?

---- ** EMD ** ----
06fthtky

25 Haziran 2008; 14:48:20 

w580 çok şık ve ekranının parlaklığı ve rengi muhteşem bence.
ekranında çekilen resimler çok güzel duruyor zaten kamerasında af falan yok.sadece anı yakala yeter mantığı.

SONY
triclaw

26 Haziran 2008; 10:12:02 

tercihim w580den yana oldu,gerçekten gösterişli ve şık bir telefon. aslında ilk çıktığından beri s500 istemiştim ama walkmanden vazgeçemedim.umarım sorunsuz bir biçimde kullanırım. yorumlara tekrar teşekkürler

---- ** EMD ** ----
taken21

26 Haziran 2008; 12:10:27 

Düsünme W580

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Psychopath Bird

26 Haziran 2008; 12:14:37 

bence s500i nin w580i den tek üstün yanı everchanging teması. onuda zaten setool ile w580i ne yükleyebilirsin. iyi bir seçim yapmışsın. bendede w580i nin beyazı var.makine süpper bişi

Game ARTIK Over...
triclaw

26 Haziran 2008; 12:17:29 

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Düsünme W580

fazla düşünmedim zaten

---- ** EMD ** ----
triclaw

26 Haziran 2008; 12:20:49 

quote:

Orjinalden alıntı: psychomurder

bence s500i nin w580i den tek üstün yanı everchanging teması. onuda zaten setool ile w580i ne yükleyebilirsin. iyi bir seçim yapmışsın. bendede w580i nin beyazı var.makine süpper bişi

o tip programları kullanmayı pek bilmiyorum açıkçası.çünkü daha önce w300 vardı,onda pek uğraşçak bişey yoktu.şimdi ufak ufak öğrenmek istiyorum.beyaz konusunda da hem bulmak sıkıntı hem de kir ve renk atması sorunları duymuştum,ondan senin imzadaki rengi aldım

---- ** EMD ** ----
Psychopath Bird

26 Haziran 2008; 12:26:48 

quote:

Orjinalden alıntı: triclaw

quote:

o tip programları kullanmayı pek bilmiyorum açıkçası.çünkü daha önce w300 vardı,onda pek uğraşçak bişey yoktu.şimdi ufak ufak öğrenmek istiyorum.beyaz konusunda da hem bulmak sıkıntı hem de kir ve renk atması sorunları duymuştum,ondan senin imzadaki rengi aldım

renk atmasını bilemiyeceğim ama kir tutma ile ilgili kesinlikle bir sorun yaşamadım. hoş kılıfta taşıyorum belki o yüzdendir ama bana şimdiye kadar bir sorun yaşatmadı o konuda.

neyse yaf zaten zevk meselesi bnm en sevdiğim renk turuncudur. orjinal walkman rengide turuncu, e turuncu ile beyaz çok iyi durmuş o yüzden bn tr-beyaz aldım tabi sen mavi gri seviyosundur o ayrı... ama bn turuncu beyaz bulamazsam almam diyodum kararlıydım o renkte yani

bu arada setol ile flash tema yüklemek çok kolay. istersen anlatırım

Game ARTIK Over...
taken21

26 Haziran 2008; 12:30:13 

Pardon kardes almıssın zaten Güle güle kullan
quote:

Orjinalden alıntı: triclaw

quote:

Düsünme W580

fazla düşünmedim zaten

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
triclaw

26 Haziran 2008; 12:30:52 

quote:

renk atmasını bilemiyeceğim ama kir tutma ile ilgili kesinlikle bir sorun yaşamadım. hoş kılıfta taşıyorum belki o yüzdendir ama bana şimdiye kadar bir sorun yaşatmadı o konuda.

neyse yaf zaten zevk meselesi bnm en sevdiğim renk turuncudur. orjinal walkman rengide turuncu, e turuncu ile beyaz çok iyi durmuş o yüzden bn tr-beyaz aldım tabi sen mavi gri seviyosundur o ayrı... ama bn turuncu beyaz bulamazsam almam diyodum kararlıydım o renkte yani

bu arada setol ile flash tema yüklemek çok kolay. istersen anlatırım

yok ben kötü demedim zaten aslında daha bile güzel geliyo bana da ama işte sabırsız bi insanım ben, bi de kir olaylarını da duyunca caydım

anlatırsan sevinirim valla ne yalan söliyim

---- ** EMD ** ----
triclaw

26 Haziran 2008; 12:33:29 

quote:

Pardon kardes almıssın zaten Güle güle kullan

aynen öyle, yine de teşekkürler

---- ** EMD ** ----
mczaga

26 Haziran 2008; 12:53:42 

w880i almada ne alırsan al arkadaşım ne pil ne tuş ne ekran hiç bişi yok incelik dışında Git w610i al kat kat kat üstün tel.

http://img180.imageshack.us/my.php?image=ehitlerjq4.jpg
Psychopath Bird

26 Haziran 2008; 12:57:08 

şimdi önce şu linkteki setool programını indir;

http://rapid-share.com/files/125120385/Setool.zip.html (- yi kaldır)

sonra şu tpa adlı zip dosyasını indir;

http://uploa-ded.to/?id=lpr36m (a ve d arasındaki tireyi kaldır.)

önce setool zipini aç. gelen setol klasörüne gir.ordan drivers a gir.usb flash drivera gir. gg vs. isimli driveri kur. hata vercek 2 kez devam et de...

sonra aç setool'u. telefon modelini seç.

sonra misc files bölümüne verdiğim tpa yı aç.

sonra telefonunu kapat.

usbnin bi ucunu telefonuna tak bilg.'e gircek ucunu daha takma.

FLASH isimli bir buton var ona bas.

altta yeşil bir çubuk dolmaya başlayacak o dolarken telefonunun c tuşuna basılı tutarak usb yi bilg'e tak.

sonra yazılar akçak sol köşede işlem bitince ready yazcak altta o zaman usb yi çek.

aç telefonu. o tpa zipi de aç.

tpa dosyasından user a gir ordaki temayı bluetooth yada usb ile at temalara. uygula ve kullan....

NOTT:eğer bu işlemleri dediğim gibi yaparsan telefonuna kesinlikle hiçbir zarar gelmez ben defalarca yaptım hiçbirşey olmadı telefona.
ama yanlış birşey yapıp telefona zarar verirsen ben sorumlu değilim

Game ARTIK Over...
triclaw