|
Psychopath Bird -> Cevap: W880 vs W580 (26 Haziran 2008; 12:26:48)
|
quote:
Orjinalden alıntı: triclaw quote:
Orjinalden alıntı: psychomurder bence s500i nin w580i den tek üstün yanı everchanging teması. onuda zaten setool ile w580i ne yükleyebilirsin. iyi bir seçim yapmışsın. bendede w580i nin beyazı var.makine süpper bişi[sm=tyson.gif] o tip programları kullanmayı pek bilmiyorum açıkçası.çünkü daha önce w300 vardı,onda pek uğraşçak bişey yoktu.şimdi ufak ufak öğrenmek istiyorum.beyaz konusunda da hem bulmak sıkıntı hem de kir ve renk atması sorunları duymuştum,ondan senin imzadaki rengi aldım [:'(] renk atmasını bilemiyeceğim ama kir tutma ile ilgili kesinlikle bir sorun yaşamadım. hoş kılıfta taşıyorum belki o yüzdendir ama bana şimdiye kadar bir sorun yaşatmadı o konuda. neyse yaf zaten zevk meselesi bnm en sevdiğim renk turuncudur. orjinal walkman rengide turuncu, e turuncu ile beyaz çok iyi durmuş o yüzden bn tr-beyaz aldım tabi sen mavi gri seviyosundur o ayrı... ama bn turuncu beyaz bulamazsam almam diyodum kararlıydım o renkte yani[sm=tyson.gif] bu arada setol ile flash tema yüklemek çok kolay. istersen anlatırım[sm=ok.gif]
|
|
|
|