Bir BakıN (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson

muh003 -> Bir BakıN (25 Haziran 2008; 11:14:40)

Öncelikle Selamlar.

.Arkadaşlar ben dün nokia 5700 aldım.İnternete girdim hertürlü programı,teması,oyunu bulunuyor.Fakat tel bozuldu. Ve geri iade etmek zorunda kaldım.Arkadaslar SE W810i yi tavsiye ettiler.

.Bende Araştırdım mükemmel telefon özellikleri bakımından:bende gittim telefonu aldım.Fakat ben w810i nin internette temasını,oyununu,programını falan nokia nınkı kadar çok bulamıyor bana yardımcı olur musunuz.

taken21 -> Cevap: Bir BakıN (25 Haziran 2008; 11:39:01)

Nokia nın 1 günde bozulmasına şaşmamalı[:)]

Bildigim kadariyla 5700 symbian işletim sistemli degil. o yüzden o da sadece jar uygulamalarini calistiriyo galiba. bunu göz önünde bulundurursak 5700 da calisan tüm oyun ve uygulamalar w810 da calisir. tema ise istemedigin kadar var w10 için. ayrıca flash tema olayi var harika bisey. ses kalitesi falan 5700 dan co daha iyi. ayrıca kamerasida cok basarili.
Bu kadar geldi aklıma. Sorun varsa sorabilirsn[:'(]

EDIT: Symbian tabanlıymıs pardon. Uygulama ve oyunda 5700 önde o zaman.

farukkk -> Cevap: Bir BakıN (25 Haziran 2008; 11:42:37)

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

Nokia nın 1 günde bozulmasına şaşmamalı[:)]

Bildigim kadariyla 5700 symbian işletim sistemli degil. o yüzden o da sadece jar uygulamalarini calistiriyo galiba. bunu göz önünde bulundurursak 5700 da calisan tüm oyun ve uygulamalar w810 da calisir. tema ise istemedigin kadar var w10 için. ayrıca flash tema olayi var harika bisey. ses kalitesi falan 5700 dan co daha iyi. ayrıca kamerasida cok basarili.
Bu kadar geldi aklıma. Sorun varsa sorabilirsn[:'(]

biraz araştırırsan bulabilirsin imzamdaki yazılım depomda uygulamaları mevcut [sm=ok.gif]

üsr konudada oyunları temaları bulunmaktadır [sm=ok.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.078125