< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrtayaKarışık -- 25 Haziran 2008; 14:30:44 >
Arkadaşım Arabistanda telefonlar çok çok ucuz fiyatta gerçekten. Ben de bunu öğrenmek için 6 7 ay önce konu açmıştım. Babam gitmişti benimde ordan n95 8gb aldırttım. 6-7 ay önce telefon daha yeni çıkmış sayılırdı yani o zamanda burda 1400-1600 arası bişeydi. Babam ordan 700 küsür liraya almış oldu. Sonra burda da 5 ytl ye passporta kayıt ettirdim. Şimdi de uygundur fiyatlar.
Ama çok çok dikkatli olmak gerek geçen ay tanıdık birisi gitmişti oraya tel. almak için Büyük ve lüks bir yermiş. Telefonu seçmiş parayı vermiş adamlarda normal n95 8 gb yi göstermişler. Paketlemek için içeri gitmişler ve kutusuyla ve telefon olarak 1e1 kopyasını koymuşlar. Tabi kutuda aynı olduğundan farketmemiş bizimkiler. Ta ki buraya geldiklerinde anlamışlar. Allahtan oraya giden birisine gidip değiştirtmişler. Yani anlayacağın çok dikkatli ol alırken
ben suan cidde deyim ve forumun ikinci el kullanicilari tanirlar beni size fiyatlari vereyim n70 in fiyati 250 ytl n82 600ytl n95 600 ytl 6300 220 ytl 1200 40 ytl evet bu fiyatlar guvenilir magaza fiyatlaridir ve direk satis fiyatlaridir riyel kuru 330 olarak hesaplanmistir bilginize n95 8gb 750 ytl k800i 250 ytl ama dedigim gibi daha ucuzlari bulunabilir ancak bunlar ana bayiler yani teknosa bimeks gibi yerlerden alinan fiyatlar 20=40 ytl arasinda degisen fiyatlar la da bulmak mumkun telefon ticareti yapmiyorum artik yapsam bu fiyatlari vermezdim yapanlarin isine su doktuysem kusura bakmasinlar ama sizde getirtirken insafli olun 50 =100 ytl bi fark odeyerek alin ticarette pazarlik sunnettir nede olsa
SAYGILAR
bu arada benden bisey istemeyin sadece fiyatlarda yardimci olurum yani fiyat sorarsaniz telefon harici fiyat sormayin tesekkurler 8600 luna telefonunun fiyatini ogrenince arkadasa aticam henuz ogrenmedim