bu ekran kartını tavsiye edermisiniz ? fiyatı makul geldi. eski agp li sistemime devam etmek istedigimden bu ekran kartını almak istiyorum. birde ddr2 li versiyonu var ama ben almışken gddr3 almak istiyorum. çekirdek hızı daha fazla. sistemimde 420watt lık thermaltake güç kaynagı var ve tek hdd kullanıyorum. umarım yeterli olur.
yeterli olur ve güzel bir ekran kartı. Forumda bu ekran kartı ile crysis high da oynadığını söyleyenler bile var. Tabi kullanmadığım için bişey diyemem ama yazılanlara bakılırsa eski sistemler için güzel sayılabilecek bir kart.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
yani oyunlar yavaş yavaş çift çekirdek istemeğe başladı.mesela assassin's creed.bu tarz oyunlar için ekran kartı yetse bile işlemcin yetmeyecektir.bilginize..