Giriş
25 Haziran 2008; 9:30:39
Arkadaşlar. SBH bluetooth kulaklık aldım ama hevesim kursağımda kaldı. sony ericsson un 2-3 modelinde denedim çalışıyor ama benim w810i ile bir turlu çalıştıramadım. eşleştirme tamam. telefon cihaz olarak kulaklığı algılıyor. hatta kulaklığın çağrı tuşuna uzun süre basınca son aranan numara telefonda aramaya geçiyor ama gel gör ki walkman kısmını aktif hale getiremedim. hiç bir mp3 çalmıyor. play e basınca bi uyarı tonu alıyosunuz ama bişey yok. var mı 810 u ile bu cihazı kullanan birileri. yada yardımı olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turank -- 25 Haziran 2008; 9:31:53 >
25 Haziran 2008; 9:41:05
Ben pek çok bluetooth denedim w810i de hatta sony walkmanler için yapılmış olanlar da dahil ama bende de çalışmadı.... Nedenini sonradan anladım A2DP profili midir nedir öyle bir şey var bluetoth üzerinden ses taşımaya yarayan bir saçmalık... O şey işte w810i de yok o yüzden w810i ile bluetooth kullanmaya kalkışırsan sadee arama yapabilirsin ve konuşabilirsin ama müzik dinleyemezsin...
_____________________________p990i az çok+ w200i + k310i+ w300i + K750 + w810i Beyaz Renk CID:49 ProModded by Lathander Centurion Crusader Yakında Yukarda W902 de yazacak!...[{b]
25 Haziran 2008; 12:43:27
quote: Orjinalden alıntı: CrusaderZone Ben pek çok bluetooth denedim w810i de hatta sony walkmanler için yapılmış olanlar da dahil ama bende de çalışmadı.... Nedenini sonradan anladım A2DP profili midir nedir öyle bir şey var bluetoth üzerinden ses taşımaya yarayan bir saçmalık... O şey işte w810i de yok o yüzden w810i ile bluetooth kullanmaya kalkışırsan sadee arama yapabilirsin ve konuşabilirsin ama müzik dinleyemezsin... bu profil yuklenebilen bişi değil mi?
25 Haziran 2008; 13:09:00
değil telefonla gelen donanımsal bir şey...
_____________________________p990i az çok+ w200i + k310i+ w300i + K750 + w810i Beyaz Renk CID:49 ProModded by Lathander Centurion Crusader Yakında Yukarda W902 de yazacak!...[{b]
25 Haziran 2008; 13:45:52
EyvAllah saolasın.
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil