ARKADAŞLAR BU 3 TELEFONADA PARAM YETİYOR BU HAFTA SONU ALICAM GENELDE KAMERAYA DİKKAT EDERİM ŞIKLIĞI SEVERİM MÜZİKDE DİNLERİM.ARKADAŞLAR ÖNERİNİZ HANGİSİNDEN YANADIR?
Tamamen müzik dinlerim diyorsan 5310 almanı öneririm
Ama eğer filmde izlerim programda kurarım symbian ımda olsun diyorsan 6120 alıp yanına ad-44 kulaklık çevirici ve kaliteli bir kulaklık alırsan müzik konusunda da 5310dan pek aşağı kalmazsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 25 Haziran 2008; 9:13:02 >
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez. [Harriet Tubman]
Arkadaşlar ben 6300 kullanıyorum. kardeşimede 5310 aldık. kamerasına falan baktık benimkisi daha güzel çekiyo. ne bilim 6300 bana daha iyi geldi. 5310 unu ayıran ne ya:S
symbian için 6120 tavsiye ediyorum çok kullanışlı oluyo
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
6120 symbian ve cok hızlı bir telefondur diger 6300 ve 5310 standarttır bu yonden de bak symbian istersen 6120 ama muzik fln dersen 5310 6300ı direk es gec bence hic guzel bir telefon deil