Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
turkcell faturalı, 2,42ytl'ye aynı gün 8 saat bedava konuş

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> turkcell faturalı, 2,42ytl'ye aynı gün 8 saat bedava konuş Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
piri.reis

25 Haziran 2008; 1:50:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

turkcell faturalı hatlar kdv dahil sadece 2,42ytl'ye gün boyu gece saat 23.59'a kadar tüm turkcelliler ile 8 saat bedava konuş...

EVET GUN yaz 2377'ye yolla. kdv dahil öiv hariç 2 ytl karşılığında aynı gün gece saat 23.59 a kadar tum turkcelleri 8 saat ücretsiz ara.

http://www.turkcell.com.tr/yardim/duyurular/gunlukvehaftasonupaketleri

Günlük paket:

Günde KDV dahil 2 YTL'ye (KDV ve ÖİV dahil 2,42 YTL) tüm Turkcell'lilerle o gün 23:59'a kadar tam 8 saat bedava konuşabilirsiniz. Paketi almak için EVET GUN yazıp 2377'ye gönderin. Günlük paketi sadece hafta içi günlerde alabilirsiniz.

Haftasonu paketi:

Haftasonu, Cumartesi ve Pazar günleri, KDV dahil 3 YTL'ye (KDV ve ÖİV dahil 3,636 YTL) tüm Turkcell'lilerle o haftasonu, Pazar günü 23:59'a kadar tam 14 saat bedava konuşabilirsiniz.

Paketi almak için EVET SON yazıp 2377'ye gönderin. Haftasonu için dilediğiniz gün talep gönderebilirsiniz. Talep gönderdiğiniz Haftasonu paketiniz geçerli olacaktır.

İki paket aynı anda kullanılamaz. Paketlere kayıt her gün 21:00'a kadar alınabilmektedir. Paketiniz başladığında kısa mesajla bilgilendirilirsiniz. Günlük toplam paket satışı 50.000 ile sınırlıdır. Paketler 20 Haziran – 20 Temmuz tarihleri arasında geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 25 Haziran 2008; 3:47:01 >

---> 3R9F4T <--- yaz 05327542500'a gönder. ücret(2 kontör)
AVEA HERYÖNE HEDİYE SMSİ OLANLAR LÜTFEN KATKIDA BULUNSUNLAR. TEŞEKKÜRLER.
AVEA HER YÖNE SMS HAKKINDAN DÜŞÜYOR. KONTÖRDEN DÜŞMÜYOR.
Noxco

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Haziran 2008; 1:52:11 

Bilgilendirme için teşekkürler, gayet güzel bir uygulama doğrusu...

Fenman

25 Haziran 2008; 2:43:31 

Evet, bilgilendirme için teşekkürler. Her gün ve herkesin kullanacağı bir fırsat değil; ama "ilaç" gibi bir kampanya. Ne işe yaradığını bileceksin; yanında taşıyacaksın; gerektiği zaman açıp kullanacaksın

Yalnız, "ne zamana kadar geçerli?", "başladığında ve/veya bittiğinde mesaj geliyor mu?" gibi ayrıntıları öğrenmek için Turkcell'in sitesine baktım; bir açıklama bulamadım. Link koyarsanız çok makbule geçer.

piri.reis

25 Haziran 2008; 2:46:19 

şu anda kaynak/link gösteremediğim için üzgünüm ama bu benim suçum değil.

HakikiVisco

25 Haziran 2008; 3:34:09 

Başına "evet" koyarak "EVET GUN" diye yazıyoruz di mi? Yanlış anlaşılma olmasın.
Bir de biz mesajı attıktan sonra, uygulamanın başladığına dair bilgi mesajı geliyor mu?

Yukarıda yazılı olanlar tamamen hayal ürünü olup, gerçek kişi ya da olaylarla hiç bir ilgisi yoktur.

*

piri.reis

25 Haziran 2008; 3:44:53 

kaynak buldum. başa yazıyorum.

serkanevreka

25 Haziran 2008; 8:39:14 

vallahi faturalılara güzel kampanya.Bayadır uyuyordu turkcell faturalı hatlarda

Eski nickim: serkanbardak18...
juti34

25 Haziran 2008; 9:56:22 

bilgi için teşekkürler

Salur
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Haziran 2008; 9:58:10 

Kampanyayı yardım bölümünde duyurular kısmına koyması ilginç olmuş.
Bilgi için teşekkür ederiz.
mustafa_(87)

25 Haziran 2008; 16:22:18 

güzel bir kampanya teşekkürler bilgi için

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
Kuray

25 Haziran 2008; 18:29:23 

Kalan Dakikayı Nasıl Öğreceneğiz

Dikkat Bağımlılık Yapar!
Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 19:57:33 

Peki bişey sorcam.

Belki sorulmuştur başından sonuna kadar da okumadım ama. Gün içinde mesela ben saat 6 da konuşmaya başladım. Telefonumu şarja taktım. Madem beleş sömür misali. 8 saat doldu. Ancak telefonu kapatmadım. Hala kulağımda ya da gün içinde 7.30 saati doldurdum. kalan yarım saati de 23:45'te kullanmaya başladım. 00:00'da ne olacak. Telefonu kapatmıyorum çünkü.

Bir şeyi başaracağınıza ya da başaramayacağınıza inanıyorsanız, her iki durumda da muhtemelen haklı çıkarsınız...
Ben, küçükken annenizin oynama dediği çocuklardanım
Bir papa öldü hepiniz Hristiyan, Hrant öldü hepiniz Ermeni oldunuz.Bugüne kadar 30.000 asker SEHIT oldu. Hanginiz TÜRK oldunuz..!!
Dünya yuvarlark. Ozon delik. Ne kadar sapık gezegende yaşıyoruz be.
piri.reis

25 Haziran 2008; 20:03:45 

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Peki bişey sorcam.

Belki sorulmuştur başından sonuna kadar da okumadım ama. Gün içinde mesela ben saat 6 da konuşmaya başladım. Telefonumu şarja taktım. Madem beleş sömür misali. 8 saat doldu. Ancak telefonu kapatmadım. Hala kulağımda ya da gün içinde 7.30 saati doldurdum. kalan yarım saati de 23:45'te kullanmaya başladım. 00:00'da ne olacak. Telefonu kapatmıyorum çünkü.

senin bu soruya 4440532 bile zor cevap verir

Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 20:08:07 

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Peki bişey sorcam.

senin bu soruya 4440532 bile zor cevap verir

Mantıken düşünürsek 23:45'de başladığıma göre o yarım saati doldurur ya da 23:58'de 8 saat konuşmaya başladım diyelim süre bitene kadar kapatmazsam eğer herhangi bir ücret talep edemez. Ama tabi bu işler mantıkla olmuyor.

Bir şeyi başaracağınıza ya da başaramayacağınıza inanıyorsanız, her iki durumda da muhtemelen haklı çıkarsınız...
Ben, küçükken annenizin oynama dediği çocuklardanım
Bir papa öldü hepiniz Hristiyan, Hrant öldü hepiniz Ermeni oldunuz.Bugüne kadar 30.000 asker SEHIT oldu. Hanginiz TÜRK oldunuz..!!
Dünya yuvarlark. Ozon delik. Ne kadar sapık gezegende yaşıyoruz be.
piri.reis

25 Haziran 2008; 20:15:15 

turkcell işini bilir. ya tamamını ücretlendirir, ya da tamamını beleş yapar. denemek lazım.

ufo

25 Haziran 2008; 22:13:10 

quote:

Orjinalden alıntı: HakikiVisco

Başına "evet" koyarak "EVET GUN" diye yazıyoruz di mi? Yanlış anlaşılma olmasın.
Bir de biz mesajı attıktan sonra, uygulamanın başladığına dair bilgi mesajı geliyor mu?

Haberi veren arkadaşla bir atışmamız oldu ama bu haberi ilettiği için tekrar teşekkür ederim(atışmada da etmiştim tekrar ediyorum)

Mesajı atınca bilgilendirme geliyor ve internetten de yani sitesinden de takip edebiliyorsunuz.

Güzel bir uygulama. Madem şebekende boşluk var müsait kardeşim değerlendir. Bedava yap vs.

Güzel tarafı ben canımın 3'ü tarifesindeyim ve ordan gitmiyor dakikalar. Üçkağıt yok yani.

Anlamadığım husus şu: Şimdi ben paket 480 tarifesindeyim diyelim. H.sonu da bedava bana. Ee enayi miyim ben ne anladım böyle tarifeden?? Madem öyle iptal ettireyim bari 480 dakikalık tarifemi..

*-*-*-*-*

Arkadaşın sorusuna cevabım net: Saat 00:00'dan itibaren tarifenden ücretlendirilmeye devam edersin. Faturalarda saniye saniye de görürsün altyapısı müsait başıma geldi ordan biliyorum ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufo -- 25 Haziran 2008; 22:14:18 >
Kuray

25 Haziran 2008; 22:15:30