Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DVD-DivX Player tavsiyesi..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> DVD-DivX Player tavsiyesi.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SaB_

24 Haziran 2008; 23:36:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, ben 1 tb lık harici belleğimi kolayca bağlayabileceğim, hemen hemen bütün divx dosya türlerini tanıyabilecek, 2+1 creative ses sistemimi bağlayabileceğim, görüntü kalitesi olarak oldukça güzel, fiyat olarakta uygun(max 120 ytl), kısacası sorunsuz bir divx player arıyorum. Biraz araştırdım fakat piyasada oldukça fazla marka var, yapılan yorumlar ise çoğu zaman taraflı olabiliyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

http://ornitorenkweb.blogspot.com
[TORMENTOR]

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 12:17:07 

Usta geçen bizde babamla çıktık.Baba dedim bayadır film izlemiyom cd yi açan, fişe taktımmı çalışan, orta fiyatlı bişey alalım. Gittik tenkoSA dan 120-140 arası galiba tam hatırlamıyom.LG DV380 adlı bir ürün aldık.Gayet güzel ve zarif duyuor kumandası hoş ve kullanışlı ses sistemimizede uydu.Tavsiye ederim yani

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
.ZeuS.

25 Haziran 2008; 12:31:15 

Ama 1TB diski okuyacak bir cihaz olduğunu sanmıyorum. Gerçi denemeden emin olunmuyor. Bazen 80GB okumazken, 300GB okuyor falan. Alırken deneme şansınız varsa mutlaka değerlendirin.

Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii, Logitech Z-5500, PSP, Samsung LE52A656 LCD TV, 100Mbit QuikNet
ufukman

25 Haziran 2008; 12:59:06 

LG DV392 modeli 750GB a kadar deneyenler oldu ve sorunsuz okuyor. HDMI çıkış ve 1080p upconversion var.. okumadığı cd olmadı. kullanışlı divx türkçe karakter sorunu yok.
fiyat 149ytl.
SaB_

25 Haziran 2008; 14:01:02 

quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

LG DV392 modeli 750GB a kadar deneyenler oldu ve sorunsuz okuyor. HDMI çıkış ve 1080p upconversion var.. okumadığı cd olmadı. kullanışlı divx türkçe karakter sorunu yok.
fiyat 149ytl.

750gb okuyanda çalıştırmam için hdd yi bölmem mi gerekiyor?

bollu

26 Haziran 2008; 12:15:55 

quote:

Orjinalden alıntı: SaB_

Merhaba arkadaşlar, ben 1 tb lık harici belleğimi kolayca bağlayabileceğim, hemen hemen bütün divx dosya türlerini tanıyabilecek, 2+1 creative ses sistemimi bağlayabileceğim, görüntü kalitesi olarak oldukça güzel, fiyat olarakta uygun(max 120 ytl), kısacası sorunsuz bir divx player arıyorum. Biraz araştırdım fakat piyasada oldukça fazla marka var, yapılan yorumlar ise çoğu zaman taraflı olabiliyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Hometech derim, fakat 1tb lik harddisk bağlanmada problem olabilir diye düşünüyorum. Ama 250 gb olarak bölersen çözebilirsin belki denemek lazım, birçok arkadaş olmadımı geri verebiliyor.

blackwinterday

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 19:35:28 

8Gb flash bellekleri okuyabilen bir divx player var mı peki?

A black winter day
No, darker than that
Gloomier than an autumn night
SaB_

27 Haziran 2008; 1:18:14 

quote:

Orjinalden alıntı: bollu

quote:

Orjinalden alıntı: SaB_

Hometech derim, fakat 1tb lik harddisk bağlanmada problem olabilir diye düşünüyorum. Ama 250 gb olarak bölersen çözebilirsin belki denemek lazım, birçok arkadaş olmadımı geri verebiliyor.

Ben açıkcası hem fiyatların daha uygun olması açısından hemde kargoyla kapıya kadar getirmeleri açısından internetten almayı düşünüyorum.. Onda da iade işlemleri ne yazıkki çok zahmetli oluyor, bu yüzden önce araştırıp sonra nokta atışı yapmak istiyorum..

bollu

27 Haziran 2008; 13:39:08 

quote:

Orjinalden alıntı: February 29th

Evet usb 2.0 olarak kullanabilirsin

blackwinterday

Sisteme Gözat

28 Haziran 2008; 11:54:12 

quote:

Orjinalden alıntı: bollu

quote:

Orjinalden alıntı: February 29th

Evet usb 2.0 olarak kullanabilirsin

Hometech okuyor mu yani? Nerede satılıyor bu hometech'ler şimdi?

A black winter day
No, darker than that
Gloomier than an autumn night
ahbap

3 Temmuz 2008; 14:38:34 

arkadaşım, hometech'ler teknosada ve hepsiburada da mevcut

DIVX-765 modeli için

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110130308&CS_Category=_SBA_846_1662_819_5491&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_DVD_PLAYER___RECORDER846
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=159688&productid=evhometech765

DIVX-567 modeli için

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110130309&CS_Category=_SBA_846_1662_819_5491&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_DVD_PLAYER___RECORDER846
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=159688&productid=evhometech567

linklerine bakabilirsin
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> DVD-DivX Player tavsiyesi.. Sayfa: [1]
Buraya git: