Arkadaşlar, bir HDD almayı düşünüyorum. Fakat bazı sorularım var. Elektrik gerektiren ve gerektirmeyen modeller arasında ne fark var? 2.5 luklar taşınabiliyor, şahsen boyuttan dolayı da 2.5 luk bir model istiyorum. Ancak verilerin güvenliği de benim için çok önemli. Öyle çok büyük kapasite aramıyorum. 250 gb falan yeterli. Hangi markada yoğunlaşmalıyım? Bir de Vista uyumu benim için çok önemli, çünkü vistalı yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Örneğin bu model bana uygun geldi: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd850193 Yazmamışlar, bu cihazın Vista uyumu var mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernsehn -- 24 Haziran 2008; 23:51:27 >
120-160 ve 250 liği mevcut.. Yorumlar da iyi görünüyor.. 90 Günlük de Norton veriyor.. :P (Normal denemesi kaç günlük şu an bilmiyorum gerçi.. )
Eger 250 tercih ediosan, 250gb için 197ytl cok pahalı kanımca, ben yerinde olsam üzerine 20 kaat daha koyar 320gb WD passport alırdım. norton vermesi iimiş hakkaten :)