ben kullanıcam işallah eğer yarın akşama kadar beklersen bi test edicem ürünler kargoda açıkcası performansını bende merak ediyorum internetde bu ürünle ilgili hiç test yok
yapısı fena durmuyo aslında performansı orta halli diye tahmin ediyorum, asıl merak ettiğim debiyi nekadar etkilediği, biraz da tedirgin eden pleksinin kalınlığı..
ben p4 3.0 işlemciyi soğutmak için magicool hazır sıvı soğutma kitini aldım işlemci bloğu olarak bunu kullanıyorum fiyatına göre iyi bir performansı var.
ben p4 3.0 işlemciyi soğutmak için magicool hazır sıvı soğutma kitini aldım işlemci bloğu olarak bunu kullanıyorum fiyatına göre iyi bir performansı var.
hocam üst pleksy kalınlığı nekadar? işlemciye bloğu bastıran yayların sertliği nasıl, sana göre kırılma ihtimali varmı sana güven verdimi?
hocam üst pleksy kalınlığı nekadar? işlemciye bloğu bastıran yayların sertliği nasıl, sana göre kırılma ihtimali varmı sana güven verdimi?
ürün elime ulaştı plexi gayet iyi kalınlıkda ve yapı itibariyle gayet güzel şimdi saf su alıp sızdırmazlık testi yapıcam akşama montaja geçerim içerisinden montaj klavuzu çıkmadı ama bağlantı vidalarını görünce çaktım olayı
pleksinin kalınlığını ölçemedim fakat penseyle çok fazla sıkılmadığı sürece çatlayacağını düşünmüyorum ayrıca blok anakarta kolay bir şekilde monte ediliyor.