Sevgili klima üstadları Mersin ilinde yaz ve kış kullanabileceğim klima arıyorum.Özellikle kışında ısınma için kullanabileceğim etkili,sessiz ve tasarruflu bir cihaz olmasını istiyorum.Araştırmalarım sonucu bu iki markanın öne çıktığını gördüm.Konuyla ilgili önerileriniz en doğru seçimi yapmamda bana yol gösterecektir.Kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...
Bence fujitsu hitachininde ağız sıcaklık çıkışı süper deniyor ama sesli olduğu söyleniyor fujitsunun özelliğiyse ısıtma btu su yüksek olduğu için söz gelimi çoğu 12000 klimanın ısıtma btusu 14000 binden başlarken fujitsu 16400 den başlıyor ortalama 15000- 16000 ısıtma btusu gereken bir mekan için diğer bi çok markada 15000- 16000 btu seçmek gerekirken bu btu da klimaları bulmak zor ve millet direkt 18000 btu ya yönlendiriliyor bunların ısıtma btu suda 19000 dan başlıyor hem soğutmadan zarar hem ısıtmadan zarar. fujitsu bu benzersiz özelliğiyle tambir ortalama yakalamış bilmedende olsa aynı zamanda kompresörü mitsubishi electric oda süper . bence fujitsu Not ben klimacı üstad değilim . seçimimi belirttim yanlızca . siz m2 yükseklik cephe yalıtım değerlerinizi bildirin üstadlar ozaman size daha iyi yardımcı olurlar.
quote:
Orjinalden alıntı: gökhan44
Sevgili klima üstadları Mersin ilinde yaz ve kış kullanabileceğim klima arıyorum.Özellikle kışında ısınma için kullanabileceğim etkili,sessiz ve tasarruflu bir cihaz olmasını istiyorum.Araştırmalarım sonucu bu iki markanın öne çıktığını gördüm.Konuyla ilgili önerileriniz en doğru seçimi yapmamda bana yol gösterecektir.Kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...