web içerikli bir hata ama teknik bölümden başka uygun bir yer göremedim..
neyse hata resmi aşağıdaki gibi.. premium üye olduğum için dosyaları normalde hergün sorunsuz indiriyordu.. bugün itibari ile aşağıdaki sorunu veriyor ve indirmiyor..
üyeliğini başkası kullanıyor yüzde 99 ama emin olmak için modemini resetle (askıda kalmış falan olabilir) öyle dene yine aynı şeyi yaparsa şifreni değiştir.
Biz neredeyse 6 aydır kullanıyoruz 3-5 kişi ortaklaşa ama şimdiye kadar hiç böyle bir uyarı almamıştık. Bugün ben de ilk defa aldım bu uyarıyı. Zaten rapidin yeni görünümünden kıllanmıştım ben...
AMD Phenom II x3 720 BE | Gigabyte GA-MA790GP-DS4H | OCZ Reaper 2x2gb ddr2 1066mhz kit | HIS Radeon HD 4850 IceQ4 512MB | Samsung 1TB + 400GB HDD | Samsung 2333sw 23" Monitör | High Power 500W | Coolermaster RC-690 | Creative Prodikeys | A4Tech X7 Mouse
arkadaşım dün aynı sorun bizde de oldu.biz aynı anda 4 yerden indirdiğimizi biliriz ama hiç bişey olamamsıştı. dün mesajlar gelmeye başladı tlfna. lan naaptın rapid'e die çalıştığım yerden girmiştim. şifreyi ve account id'yi değiştirdik. sorunsuz çalışıyor
o olaydan sonra rapid-share'ın kendi download manager'ını kullandım ve indirmeye başladı ancak ara ara kendiliğinden download kesiliyordu.. sanırım rapid şirketi herkesin 1 premium hesabı olmasını istiyor.. tam kapitalist zihniyet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisho -- 25 Haziran 2008; 20:13:20 >
ya arkadaşlar yok mu bunun bir çaresi? biz 3 arkadaş kullanıyoruz zırt pırt kesiliyo kimse adam gibi indiremiyor yani. biz Türk milletiyiz buluruz bi çaresini
Bu zaten bilinen bir şey. Yürürlüğe konması geç olmuş.
Bundan önceki uygulama, birden fazla kullanıcı tarafından tek**** premium hesabı kullanıldığı tespitinde kullanıcı banlanıyordu. (Çok bilindik bir şey değildi.)
Bu uygulama konmasaydı hesabınız banlanma ihtimali vardı. Şimdi ise hesabınız kullanılıyor uyarısı ile karşı karşıya geliyorsunuz.
Bu uygulama üzmeyecek daha çok sevinderecek bir şey.
Ayrıca, bu uygulama ile başkasının sizin hesabınızı kullanıp kullanmadığını anlık görebilirsiniz. (IP Log zaten tutuluyor. Premium hesabınızda görebilirsiniz.)
NOT: Ben şahsen bir hesabımı arkadaşımla paylaşmam. Yapıcı zihniyet desteklensin. Hazıra konulmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 26 Haziran 2008; 12:11:21 >
Ortak Rapid'cilere Kötü Haber Son sürat download imkanı sunan****.com, paralı hesapları birden fazla kişi tarafından paylaşan kullanıcıları üzecek bir değişiklik yaptı. ****.com üzerinden paylaşılan dosyaları indirmek için internet bağlantınızı sonuna kadar kullanmak istediğinizde, ücretli bir üyelik almanız gerekiyor. Fiyatlar, biraz pahalı olduğu için bir yıllık sınırsız üyeliği, birkaç arkadaşla ortak alma fikri, şu ana kadar çoğu kullanıcının tercihi olmuştu.****, yeni değişiklikleri arasına bir hesaptan aynı anda sadece bir IP'nin bağlanmasına izin vererek, diğer ortakların aynı anda o hesabı kullanmasına da engel oldu.
Ne yazıkki artık ortak kullanmak ortadan kalkmış durumda.
Fujitsu Siemens A3667G 17'' Amd Turion� 64 1.8 Ghz Mobile Technology // Graphıcs By Ati Mobility Raedon X 700 HyperMemory // Samsung 80 Gb 2.5 5400 Rpm 8Mb // 1.5 Gb Kingston 400 Mhz // Windows Xp Professional Sp3 // Nokia 6680 And 6610 // Piranha Mp4 Player 2 Gb
hazıra konmak değil bizimki. ortak alıyoruz. 3 arkadaş birleşip 6 aylık alıyoruz parasını bölüşüyoruz. çünkü her birimizn 5 günlük indireceği 10gb yi bulmaz.
hazıra konmak değil bizimki. ortak alıyoruz. 3 arkadaş birleşip 6 aylık alıyoruz parasını bölüşüyoruz. çünkü her birimizn 5 günlük indireceği 10gb yi bulmaz.
bulmaz diyorsunuz ancak 3*10 30 gb. sınıra yaklaşıyorsunuz. Hadi diyelim bir oyun yada film çıktı indireceksiniz. Dahada yaklaşırsınız.
**** hizmetlerindeki sınırlamaları tek kullanıcı üzerine hesaplamalar yaparak hizmet sunuyor. 50 GB sınırı tek kullanıcının aylık rahatlıkla gereksiz kullanımlar dışında kullanabileceği sınır olarak belirlemiş.
Ha bunu yurtdışındakilerin internet hızları yüksek olduğu için yapıyor derseniz bir nevi haklı olursunuz. Ancak, 32 mbit internet geldiğinde görecem ben sizi :)
yaw arkadaşım sınıra yaklaşabilir yada geçer o benim problemim. sen hala hesap yapıyorsun. benim o senin dediğin kadar indirecek vaktim yok. arada bir lazım oluyor sadece. bende şu an 4mbit internet var istesem 3 günde 50gb yi doldururum. ben limit açıklaması sormuyorum. yıllardır rapid kullanıyorum ve inanıyorum ki çoğu şeyi senden daha iyi biliyorumdur. ben sadece bu neden böyle ve bunun çözümü varmı diye soruyorum.