web içerikli bir hata ama teknik bölümden başka uygun bir yer göremedim..
neyse hata resmi aşağıdaki gibi.. premium üye olduğum için dosyaları normalde hergün sorunsuz indiriyordu.. bugün itibari ile aşağıdaki sorunu veriyor ve indirmiyor..
üyeliğini başkası kullanıyor yüzde 99 ama emin olmak için modemini resetle (askıda kalmış falan olabilir) öyle dene yine aynı şeyi yaparsa şifreni değiştir.
Biz neredeyse 6 aydır kullanıyoruz 3-5 kişi ortaklaşa ama şimdiye kadar hiç böyle bir uyarı almamıştık. Bugün ben de ilk defa aldım bu uyarıyı. Zaten rapidin yeni görünümünden kıllanmıştım ben...
arkadaşım dün aynı sorun bizde de oldu.biz aynı anda 4 yerden indirdiğimizi biliriz ama hiç bişey olamamsıştı. dün mesajlar gelmeye başladı tlfna. lan naaptın rapid'e die çalıştığım yerden girmiştim. şifreyi ve account id'yi değiştirdik. sorunsuz çalışıyor
o olaydan sonra rapid-share'ın kendi download manager'ını kullandım ve indirmeye başladı ancak ara ara kendiliğinden download kesiliyordu.. sanırım rapid şirketi herkesin 1 premium hesabı olmasını istiyor.. tam kapitalist zihniyet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisho -- 25 Haziran 2008; 20:13:20 >
ya arkadaşlar yok mu bunun bir çaresi? biz 3 arkadaş kullanıyoruz zırt pırt kesiliyo kimse adam gibi indiremiyor yani. biz Türk milletiyiz buluruz bi çaresini
Bu zaten bilinen bir şey. Yürürlüğe konması geç olmuş.
Bundan önceki uygulama, birden fazla kullanıcı tarafından tek**** premium hesabı kullanıldığı tespitinde kullanıcı banlanıyordu. (Çok bilindik bir şey değildi.)
Bu uygulama konmasaydı hesabınız banlanma ihtimali vardı. Şimdi ise hesabınız kullanılıyor uyarısı ile karşı karşıya geliyorsunuz.
Bu uygulama üzmeyecek daha çok sevinderecek bir şey.
Ayrıca, bu uygulama ile başkasının sizin hesabınızı kullanıp kullanmadığını anlık görebilirsiniz. (IP Log zaten tutuluyor. Premium hesabınızda görebilirsiniz.)
NOT: Ben şahsen bir hesabımı arkadaşımla paylaşmam. Yapıcı zihniyet desteklensin. Hazıra konulmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soickan -- 26 Haziran 2008; 12:11:21 >