kamerası kötü ama diğer dediğin tüm özellikler var T808 hepsiburada da garantili satıyorlar bende t838 var garantili değil 240 ytl aldım güzel telefon ama fazla fark yok T808 e göre
kardes cep telefonu tanıtımlarındaki diğer modeller bölümüne gir herkez yardımcı olur çoğu kişi kullanıyor bende t838 modeli var gittigidiyordan 240 ytl aldım süper telefon 3.2 megapiksel kamera yazıyor ama 2 megapiksel çekiyor t808 de 2 megapiksel yazıyor 1.3 çekiyor bilgine ama illa garantili alıcam dersen t808 güzel telefon gittigidiyorda da satıcılar garanti veriyor 3 ay boyunca yenisi ile değistirme 3 aydan sonra teknik servis yardımı kapanma riskide yok yinede senin kararın istersen gittigidiyordan aldığım satıcının adını söylerim incelersein
http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=10550439 link bu almak istyen satıcı ile iletisime geçsin güvenilir biri zaten yorumlarınada bakabilirsiniz telefon bozulursa direk geri alıp yenisini veriyor ama bozulcağını sanmıyorum doğru kullanılırsa
bence bu telefon tm senlık bende bu gunlerde almayı dusunuyorum superfone 9090 çin malı değil 2 yıl garantili 3.0 mp kamera 4 tane hopalör tv özellıgı var dokunmatık ekran çift sim kart çift kamera 3g var 300 ytl ye internette bulmustum cok ucuz bence servislerinde dahada ucuza bulabılırsın sanırım