Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
CREATIVE ZEN V PLUS 4 GB VİDEO RADYO MP3 PLAYER 110 YTL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Creative >> CREATIVE ZEN V PLUS 4 GB VİDEO RADYO MP3 PLAYER 110 YTL Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aLli_28
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Haziran 2008; 19:33:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/CREATIVE-ZEN-V-PLUS-4-GB-VIDEO-RADYO-MP3-PLAYER_W0QQidZZ10432470

sahtemidir? alıp da kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLli_28 -- 24 Haziran 2008; 19:34:34 >
aLli_28
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Haziran 2008; 16:19:49 

bilen birileri vardır yawf yapmayın böyle :) forumda arama yaptım bulamadım sonradan konu açtım. Hadi bi el atın ( ! ) :D
UrTrDesign

26 Haziran 2008; 22:17:41 

sahte olması gibi bi durum olacağını sanmıyorum ama açıklamadaki ürün resmi siteden alınmış.
sen alacaksan faturayı vede garanti belgesini mutlaka iste bide satıyı iyice araştır(o satıcıdan ürün alanlarla mesajlaş,yorumlarına bak)

semihalyuz

28 Haziran 2008; 22:38:20 

Amerika dan vs. getirmiştir çünkü oralarda 70$

kadirsayginer

29 Haziran 2008; 9:28:06 

aynen öle amerikadan getirip bu tarz sitlerede satıyolar her üründe 30-40-50 vs dolar kar ediyolar istersen al ....

58_transporter_58

30 Haziran 2008; 10:05:52 

dün mediamarkt'ta gördüm.105 ytl gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam, ama 2gb mıydı 4gb mıydı hatırlayamadım

The Soul Of BMW.
58_transporter_58, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.

-Q6700 C2 Quad 2.66 ghz-Foxconn G31 mx-WD 640 gb 16 mb sata hdd-2gb+1gb ddr2 667 mhz -Sapphire hd3450-Samsung 932nw
kelli felli

30 Haziran 2008; 13:21:14 

Az önce gittigidiyor üstünden ödemeyi yapıp aldım,bikaç güne gelir,sahte olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce alanların yorumları gayet olumlu,bundan önce elimde creative nomad muvo2 vardı 1.5 gb,firmware update yaparken dondu kaldı kullanamıyorum şuan ama 4 sene boyunca taş gibi çalıştı ses kalitesi de ipod philips ve diğer test edebildiğim markalardan iyi olduğu için tekrar creative aldım,alet geldikten sonra görüşlerimi yazacağım.

GAMERTAG:dead lover
58_transporter_58

30 Haziran 2008; 16:26:56 

quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

Az önce gittigidiyor üstünden ödemeyi yapıp aldım,bikaç güne gelir,sahte olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce alanların yorumları gayet olumlu,bundan önce elimde creative nomad muvo2 vardı 1.5 gb,firmware update yaparken dondu kaldı kullanamıyorum şuan ama 4 sene boyunca taş gibi çalıştı ses kalitesi de ipod philips ve diğer test edebildiğim markalardan iyi olduğu için tekrar creative aldım,alet geldikten sonra görüşlerimi yazacağım.

hayırlı olsun hocam

The Soul Of BMW.
58_transporter_58, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.

-Q6700 C2 Quad 2.66 ghz-Foxconn G31 mx-WD 640 gb 16 mb sata hdd-2gb+1gb ddr2 667 mhz -Sapphire hd3450-Samsung 932nw
aLli_28
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Haziran 2008; 20:10:33 

quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

hayırlı olsun muvo2 ile karşılaşıtrmasını bekliyorum. Aynı kaliteyse ben de alacam
kelli felli

3 Temmuz 2008; 21:54:29 

Evet aletin ses kalitesi beklediğim gibi,içinden çıkan kulaklık idare eder ama kaliteli bi kulaklıkla çok daha fazla verim alabiliyosunuz,önceki muvo2 nin sesi ile arada pek fark yok,radyosu fena değil,alet avi. çalıştırıyor ama ben bikaç film atayım dedim kabul etmedi ama yanında gelen cd ile istediğiniz videoları zen in oynatacağı biçimde convert edebiliyosunuz,alet küçük,ince ve zarif,genelde teknik özellikler önemlidir benim için ama önceki muvo2 me göre görüntüsü bi hayli hoş,evet bunlar artılar.

Eksisi ise aletin içinden şarj aleti çıkmıyor usb den şarj etmek zorundasınız ama neyseki extra olarak satılıyormuş elektronikçilerde prizden şarj etmek için gerekli olan alet,başka da eksi yok sanırım.

GAMERTAG:dead lover
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Creative >> CREATIVE ZEN V PLUS 4 GB VİDEO RADYO MP3 PLAYER 110 YTL Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Winfast PX8800GTX TDH video
DX10 destekli en yeni ekran kartlarindan 8800GTX mercek altinda
Titan Amanda video incelemesi
Alinabilecek en performansli islemci sogutucusu Titan Amanda

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç