Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Silinebilir

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> Silinebilir Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Dr.Bah

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 18:53:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bende western digital'in external hdd'si war. şimdiye kadar usb'den kullanıyodum. daha sonra gördüm we de bir e-sata kablosu ile, pci'dan bağlanan bi kart aldım. o da sata'yı e-sataya çeviriyomuş.

bu aldığım kart üzerinde, 2 adet sata bi tanede ide girişi war. ben kartla birlikten çıkan sata kablosunun bi ucunu, sata 2 girişine taktım bilgisayarımdaki. çünkü ilkine internal hdd'dem takılı. neyse bu kart üzerindeki girişlerden birinede, sata'Nın diğer ucunu taktım. daha sonra e-sata ile birbirine bağladım pc we hdd'yi fakat görmüyor hdd'yi bilgisayarım. ne iş anlamadım we de yapmayı çok istiyorum. bu durumu yaşamış arkadaşlar bi yardım ederlerse çok makbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Bah -- 28 Haziran 2008; 20:08:28 >

Genelde: Naazeud
PSN: Naazeud
trulli

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 19:13:38 

tuhaf ve saçma bi soru gibi gelebilir ama harici hdd nin güç kablosunu taktın değilmi?
hani e-sata güç iletmiyo ya o bakımdan.

Sony Vaio VGN-FZ31E, PSP Slim, Playstation 3 40GB PAL
fb07.mynt

25 Haziran 2008; 0:54:55 

WDnin extarnal disklerindeki e-sata çıkışı kasanın biraz daha içinde olduğundan piyasada bulunan çoğu kablo ile sorun yaşanıyor, çözümüyle kablonun ucundaki plastiği biraz kesmek. Altta verdiğim adreslerde konu hakkında daha detaylı bilgi bulabilirsin.

Western Digital MyBook Premium ES eSATA İncelemesi
http://www.pclabs.gen.tr/2007/11/26/western-digital-mybook-premium-es-esata-incelemesi/

eSATA Mercek Altında: Problem mi, Nimet mi?
http://www.pclabs.gen.tr/2007/09/26/esata-mercek-altinda-problem-mi-nimet-mi/2/

Dr.Bah

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 10:30:40 

ya beyler açıkçası utanarak söylüyorumda ikinci arkadaşın dediği gibi sakata geldim. güç değilde e-sata kablosunu pc'ye takmamışım. her şeyi bi daha baştan taktım. bilgisayarada olduğunca az kablo taktım ki, eğer yine sorun warsa bi daha çalıştırmiyim diye ama e-satayıda takmamışım. kusura bakmayın . yinede ilgilendiğiniz için çok teşekkürler.

Genelde: Naazeud
PSN: Naazeud
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> Silinebilir Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Lapazz D-Note DNA 500
Siz kagit uzerine not alin o dijital olarak saklasin. Lapazz D-Note dijital not defteri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar