Selam arkadaşlar internette gördüm hemen ilgimi çekti Dünyanın ilk 2.2 ses sistemiymiş. OZAKI WR-690 90W RMS ve OZAKI WU-440 40W RMS bilgisi olanlar paylaşırsı sevinirim.
Yani Ozaki'cim sen dual değil dolby fantastik bass sistemi yapsan kaç yazar yapmasan kaç yazar.Bırak yorma imalathanedekileri ya adamlar rahat rahat çalışsınlar,sanırım "hey Jin bak ben düşündüm ki bu sub'dan bitanede yanına koyalım yeni bişey yapalım lan" gibi bir üretim şekilleri var
Yani Ozaki'cim sen dual değil dolby fantastik bass sistemi yapsan kaç yazar yapmasan kaç yazar.Bırak yorma imalathanedekileri ya adamlar rahat rahat çalışsınlar,sanırım "hey Jin bak ben düşündüm ki bu sub'dan bitanede yanına koyalım yeni bişey yapalım lan" gibi bir üretim şekilleri var
Sonunda bir açıklama buldum ingilizce olduğu için ve birazda teknik bir yazı olduğu için biraz vaktimi aldı anlamak. Normal 2.1 ses sistemlerinde bass uyduların hızına yetişmekte zorluk çekiyor ve ses dikkatli dineldiğinde bu farkediliyormuş. Fakat bu ses sisteminde 2 tane özgün bass sistemi olduğu için daha derin bass ve diğer 2.1lerin ulaşamiyacağı yüksek performansı sağlayabiliyor. Bassların tüm mekanizması birbirinden ayrı çalışıyor ve ahşap kutunun içinde bassların özgün bölmeleri var. Bass ayarını yapabilmeniz için ise her bass için ayrı düğme var. Bulabildiğim bilgiler bu kadar.