Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
"Bir Soru ve Tavsiye" Kasa - PSU !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> "Bir Soru ve Tavsiye" Kasa - PSU !!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Karayell

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 17:57:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar COOLER MASTER CENTURION CAC-T05 almayı düşünüyorum , ama Güç Kaynağı sesliymiş vede 380W mış , şimdi öncelikli sorum COOLER MASTER CENTURION CAC-T05 içi nasıl kullanışlı mı ? geniş mi ? dış görünü gayet sade ve şık ama içini gösteren net bir resim bulamdım..

Sonra bana birde fanı oldukca sessiz ve orta sınıf 450W civarı psu lazım önerilerinizi bekliyorum tabiki ön araştırma yaptım ama her "ÇOK SESSİZ" diyen gerçek sessiz çıkmıyor dedigim gibi sessiz ve fiyatı uygun gerçek 450W civarı psu bilen arkadaşlardan öneri bekliyorum...İyi Forumlar Arkadaşlar....

Grup Ankara
YasiKa

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 18:19:04 

Bütçenizi de belirtirseniz daha iyi olabilir ayrıca üst konu olan kasa incelemeleri başlığına baktınız mı?

YasiKa's ArMoR DFI LP UT CFX3200-DR\G | AMD Opteron 170 | HIS X1950Pro IceQ3 Turbo 512MB | Corsair TWINX2048-3500LLPRO v1.3 | Samsung SP2504Cx2 RAID-0 | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor-VA8000BWS+TP750W | LG L1970HR-BF | Logitech G15+G3+Momo Racing Force | TT GammaPad | Powercom IMD 1000AP | Corsair Voyager 2GB
YasiKa's LCS EK Supreme-Plexi | Magicool Pro II UV | Thermaltake P500 | Swiftech MicRes | Durelene 7/16'' hortum | Tt UV sıvı
Karayell

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 18:37:33 

quote:

Orjinalden alıntı: YasiKa

Bütçenizi de belirtirseniz daha iyi olabilir ayrıca üst konu olan kasa incelemeleri başlığına baktınız mı?

Haklısın kasa yorumlarını okudum ama iç genişligi hakkında bilgi yok resimlerden ve bilgilerden tahmini bişi çıkartmaya çalışıyorum vede + bişi söleyen olurmu diye baktım ... PSU için tahmini bütçe 65 $ ...

Grup Ankara
m.C.k.

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 13:05:07 

Evet PSU su gerçek ama biraz sesli, AOpena göre sesli yani ilk aldığımda bana baya sesli gelmişti sonra alıştım.

Garanti bi yöntem olan elle ağpğırlık tartma testinden geçirdim , gerçek 350 watt :D karpuz seçer gibi :)

Coolermaster kasalar gerçekten çok kaliteli

Renault Scenic II 1.6 16v Privilege BVA tiptronic(2005) with powersystems @ 124 hp - 0-100km/h @13.5sn max 180km/h
Gazi Üniversitesi MMF-Motorsporları Topluluğu
∫∫ DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası∫ ∫
- Ordu - Ankara - Sivas -
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> "Bir Soru ve Tavsiye" Kasa - PSU !!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Antazone n2000
Antazone dan kaliteli ve uygun fiyatli cipset sogutma cozumu
CeBIT 07 / Exper Standı Video
Exper bilgisayardan dünyada bir ilk; dahili UPSli bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç