bu gün türkcelime bir mesaj geldi. ' biraz sonra bir arkadaşımız sizi arayacak ve size kredi kartıyla kontör yüklemek hakkında bilgi verecek'' şeklinde. yaklaşık 1-2 saat sonra 532 775 88 88 no lu numaradan bir zatı hatun kişi aradı ve türkcel kontör hattından aradığını söyledi. bende türkcelin böyle bir numaradan arama yapmayacağını söyledim. o da arayanın türkcel değil türkcel kontör hattı olduğunu söyledi. ben neyse dedim tama dedim. bu sefer ismimi sordu bende aradığınız kişinin ismini bilmiyormusunuz dedim ve böyle bir görüşmeye devam etmek istemediğimi söyledim ve kapattım.
bilmiyorum ama işin içinde pis kokular var gibi geliyor bana. birde kredi kartıyla kontör yükleme olunca hepten kıllandım. yine cahil insanları kandırıp kredi kartı numaralarını falan almasınlar..
böyle bir durumla karşılaşan varsa paylaşırsa sevinirim.
iyi yapmışsın kardeş.bu numaraya abone oluyorsun istediğin zaman arayarak kontor yüklüyorlar sana birde kredi kartı gibi yıllık 27 ytl para lıyorlar senden en iyisi eski metod bence paran varsa yüklersin :)))))