Selam arkadaşlar, ağabeyler. Dün 250 Gb Seagate Sata 2 harddisk aldım. Bilgisayarımda 120 Gb Maxtor İde takılı. Windows, oyunlar belgelerim 120 lık olan yani maxtor'dadır. Yeni aldığım Seagate'yi depo olarak kullanmak istiyorum. Sata 2 harddiski ilk taktığımda bir sorun olmadı fakat, maxtor'a format attıktan sonra Yeni harddisk yani Seagate Görev çubuğunda flash disk veya usb aygıtı gibi görünüyor. Harddiski güvenle kaldırabilirmişim(!).
Resimde görünüyor:
Bu durumu ortadan nasıl kaldırabilirim ? Bir fikri olan var mı ? Harddiski ilk taktığımda veri taşımadan önce böyle birşey olmamıştı. Diğer harddiske format atıp yeniden windows kurup başlayınca böyle oldu ve açıkcası sinirimi bozuyor
cs36.senoyna.comKanKa cLan Pro # 1 server Kişisel Web Sitem ServerLarımız SOCL CFG Koruması, sxe 4,8 fix 1 ve Küfür KorumaLidir. SeviyeLi, cfg'siz defauLT oyun zevki yaşamak isteyen herkesi bekLeriz...
nasıl düzeltebiliceğim hakkında bir fikri olan var mı ?
cs36.senoyna.comKanKa cLan Pro # 1 server Kişisel Web Sitem ServerLarımız SOCL CFG Koruması, sxe 4,8 fix 1 ve Küfür KorumaLidir. SeviyeLi, cfg'siz defauLT oyun zevki yaşamak isteyen herkesi bekLeriz...
FRED BAKER
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 4 günü kaldı.
25 Haziran 2008; 2:57:43
aygıt yonetıcısıne gel ıde ata denetleyıcılerı war oraya gır ordakı bılesenlere sırayla sağ tus yap surucuyu guncellestır yap , el ıle yuklemek ıstıyorum de gelen ekranda ıntelın denetleyıcı suruculerını yukle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 25 Haziran 2008; 3:02:36 >
benim sorun IDE ile değil, ide harddisk değil, sata 2 harddisk görev çbuğunda görünüyor. yazdıklarınızı sata 2 harddiske uygulayınca görev çubuğundan harddisk gitti fakat bu seferde bilgisayarımda 250 gblık harddiskim görünmedi yaptığımız şeyleri tekrar geri aldım ve sata 2 harddiskin kablolarını çıkarıp tekrar takınca ne hikmetse düzeldi çok teşekkur ederim, Allah senden razı olsun
FRED BAKER
FRED BAKER
28 Haziran 2008; 5:02:10
quote:
Orjinalden alıntı: frenzy
quote:
Orjinalden alıntı: FRED BAKER
anakartın cıpsetı nvıdıa mı ?
evet NVidia NForce 650i SLI/430i
chıpset drıverları kaldır sonra yenıden kur , kurarken drıver seceneklerınden nvıdıa ıde drıvers yazan yerın celtığını kaldır o drıver yuklenmesın hddler kaldırılabılır aygıt olarak gorunmez , buda 2. yol
çok teşekkurler. az önce format attım ve dediğiniz gibi yaptım kurulumda ve sorun olmadı