Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SONY W120 / Canon A590IS / Pentax OPTIO V10

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> SONY W120 / Canon A590IS / Pentax OPTIO V10 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
afrit2004

24 Haziran 2008; 14:43:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selamlar.ben bu 3 modelide cok beğeniyorum.ama hangisinin daha performanslı olacagını bilmiyorum.Aslında aradığım şey canlı renkler hızlı görüntüleri kolay yakalama uzun süreli pil ömrü.Bunların arasında Canon'un kaliteli olduğunu biliyorum Pentaxta gözüme fena gözükmüyor.Ama işin ehli olan sizlerden yardım almak istedim.Bugün almak istiyorum bu 3 makinadan birini.Artı ve eksi yönlerini yazıp beni yöneltirseniz cok sevinirim.

Gone With The Wind

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 15:32:02 

Diğeleri hakkında pek bir bilgim olmasa da, kısa süre önce y.dışından aldığım Sony W120 model hakkında fikir vermek isterim.
Makinenin en büyük avantajı boyutları, ergonomisi ve hafifliği, dolayısıyla taşınabilirliği. Pentax hakkında fikrim yok ama Canon'a göre son derece ergonomik bir makine. Oldukça fazla fonksiyonlara (face detection, smile shutter, ISO 3200, 4x optik, vs) sahip olmasına karşın "diyafram öncelikli" ve "enstantane öncelikli" olarak adlandırılan bazı manuel modlara sahip değil. Dolayısıyla enstantane ve diyafram ayarlarını ortama göre makine kendisi belirliyor.
Kalem pil yerine bataryalı olması bana göre çok büyük bir avantaj ancak kimine bu dezavantaj gelebilir. En azından ben makineyi alalı bir hafta oldu ve ilk şarj sonrası 300 civarında fotoğraf ve video çekimi yaptım, daha yeni pil azalıyor ikazı veriyor.
Son olarak da çektiği fotoğraflara ilişkin yorumum, daha önce kısa süre kullandığım Canon A serisi makinelere göre belirgin bir canlılık eksikliği var, ya da ben böyle düşünüyorum.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Saygılarımla...

HP Pavilion dv6365us
VW Polo 2002 Trendline
Sony DSC-W120 Black
otmotvmhndsi
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

24 Haziran 2008; 18:24:25 

rENK KALİTESİ VE CANLILIK İSE KESİNLİKLE ADRES A570İS , SONY DEN UZAK DURUN DİYORUM.

SONY SADECE AUTO VE ERGONOMİ İSTEYENLERE HİTAP EDİYOR , FOTOĞRAF KALİTESİ BİR NOKTADAN SONRA KESİNLİKLE TATMİN ETMEZ
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> SONY W120 / Canon A590IS / Pentax OPTIO V10 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Asus P5E3 ve Asus vga
Asusun x38 yongalı anakartı ve orta seviye ekran kartları video incelemesi
CeBIT 07 / Logitech Standı
CeBIT 07 / Logitech Standı Röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç