Arkadaşlar ben temmuz başı gibi ADSL almayı düşünüyorum ama kampanyalı tarifelerden almayacağım çünkü bildiğim kadarıyla 2 yıl tarife değişikliği yapmadan kullanmak gerekiyor.Ben 3-4 ay limitsiz kullanıp daha sonra limitliye geçmeye düşünüyorum.Bu yüzden de kablolu bir modem alacağım.Şimdi, dediğim gibi birkaç sorum var:
1)Tavsiye edebileceğiniz bir kablolu modem var mı?Uygun fiyatlı olanlardan... 2)www.ttnet.net.tr/74.aspx adresinde "Turbo İndirim" adlı bir kampanya gördüm, sanırım bu kampanya da 2 yıl zorunlu ama tarife değiştirilebiliyor çünkü "24 aylık abonelik süresi boyunca, arzu eden müşterilerimiz tarife paketlerinizi değiştirebilirler" diyor.Sizin bir bilginiz var mı? 3)Bir de ben şunu duydum, Airties modemlerde dnsler değiştirilemiyormuş bu yüzden de Telekom'un yasakladığı sitelere mesela Youtube'a Sopcast'e falan girilemiyormuş.Bu doğru mu?
İncayı kesinlikle tavsiye etmiyorum.Isınma problemi var.Özellikle, benim gibi gece gündüz torentten download yaparak, modemi full kapasite çalıştıranlar için çok sıkıntı yaratıyor. Airties modellerini tavsiye ederim.Metal taban soğutmayı iyileştiriyor.