Mevcut sistemim yaklasık 25 m2 bir oda içinde yamaha rx-v661 Avr üzerinde 5 adet Jamo nun a 340 model uydu hoparlörleri ve yine Jamonun SW 100 sub ından olusmakta. bu arada ikinci front çıkıslara da eski setimden kalma Pioneerin orta karar kolonları takılı. olsun müzik olsun film seyrederken de ikinci pioneerları da devreye sokarak dinliyorum çünkü onlarla daha doygun bir ses alıyorum. Niyetim bu pioneerları devre dısı bırakarak iki adet iyi front hop. almak. Burdaki yorum ve tavsiyeleri uzun uzun okudum. Wharfedale 9.5 veya Definitive BP8 arasında kararsız kaldım. 9.6 yerim açısından (yükseklik) bana uygun değil. zaten avr'emde ona zayıf kalabilir...
Deneyimli ve konuda bilgili arkadsalardan odanın büyüklüğü ve kalan diğer uydu hop. de hesaba katarak seçimimde yardımcı olmalarını rica ediyorum.
Arkadaşım 9.6 lar yamaha'ya büyük gelmez merak etme sen.Benim kayınço yamaha'nın 657 si ile 2 senedir dali concept 8 sürüyor front olarak.İnan dinlerken insanın açtıkça açası geliyor sesi.
Technics sa-dx 950 avr. \ Technics sa-ex 100 stereo ampli./Technics sl-pd 887 cd./Technics rs-tr 474 casette deck/Technics sh-ge 90 eqolazier\ Numark tt 1625 turntable\ Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player/Sony dvp-ns52p DVD Player/Sony tvr-255 digital 8 camera \ \ Sony ps one game box\ Datron aero tw 3m notebook/Vestel Süper Black txt-70 tv. JBL TLX-60 front-Wherfedale movistar center-Wherfedale diamond 8.2 real-Denox sub 1000 subwoofer
Cevabın için tesekkür ederim. Anfii 9.6 yı karsılasa bile malesef dediğim gibi yer sorunum var. Kolonu koyacağım yerde en fazla 1 metre yükseklik var. ve 9.6 lar 1 metre üzerinde olduğundan bana uymuyor. mecburen 9.5 lere ve muadil boylara yöneliyorum. Öğrenmek istediğim bp8 ler ile mi yoksa diamond 9.5 lerle mi daha iyi performans alabilirim...
ben bp8 dinlemedim hiç fakat 9.5 biraz ufak kalır gibime geliyor yamaha'ya .Yinede forumda kullanan arkadaşlar vardır sanırım onlar fikir beyan ederler sana.
Technics sa-dx 950 avr. \ Technics sa-ex 100 stereo ampli./Technics sl-pd 887 cd./Technics rs-tr 474 casette deck/Technics sh-ge 90 eqolazier\ Numark tt 1625 turntable\ Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player/Sony dvp-ns52p DVD Player/Sony tvr-255 digital 8 camera \ \ Sony ps one game box\ Datron aero tw 3m notebook/Vestel Süper Black txt-70 tv. JBL TLX-60 front-Wherfedale movistar center-Wherfedale diamond 8.2 real-Denox sub 1000 subwoofer