merhaba ben creatıve sb0270 harici bir ses kartı kullanıyorum 5+1 im ise philips mms260 modeli ben hangi kabloyla bağlanıcam acaba ben Yşeklinde bir kabloyla bağlanıyorum yeşili takıtığımda ikisinden ses geliyor ve subwooferdan ses geliyor pembede ise tek kolon ve subwoofer siyahta ise subwoofer in in girişine taktığım 2 kolondan ses geliyor ne yapabilirim hepsinden ses almak için birde ben windows media playerın eski sürümünü kullanıyorum ondan olabilrimi winamp a atsurrounda diyebir program yükledim oda olmadı saolun
Bu ses kartına senin elindeki sistemi analog olarak gerçek 5.1 seçklinde bağlayamazssın.Arkadaş optic kablo ile bağlayabilirsin demiş ancak senin sistemin dijital değil.Bu yüzden optic ile de bağlayamazssın.Eğer onboard ses kartı 5.1 destekliosa ondan bağlayabilirsin yada analog 5.1 destekli başka bir ses kartı almalısın.
P4 3.0Ghz / Asus P5GD2-X LGA775 / Seagate 120GB SataII / OEM(512MBx2)-Kingston(1GBx2) /Asus GeForce 6600 Silence/ LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung 740N 17" / Logitech MX3200 Wireless / Creative Audigy Value 7.1/24Bit / Creative GigaWorks G500