Arkadaşlar ben yeni bir webcam almak istiyorum ama şu 2 model arasında kararsız kaldım. İstediğim özellikler video görüntüsünün akıcı olması ve birde sesin iyi olması.
hiper 8081 tak çalıştır, casper webcam, rain webcam... bunların hepsi gayet iyidir. a4tech e gelince .. yeni modellerini beklemek lazım. A4tech lerin mevcutları yazdığım kameraların hiçbirinden daha iyi değil. en çok sattığımız bu 1 ayda hep hiper oldu..ama şu an elimizde kalmadı. 2 gün sonra gelecek.
a4'ün o modelini kullandım, fiyat/performans iyi. piranhanın o modeline benzeyen, tek farkı üstünde inca (marka) yazanını kullandım. tek kelimeyle iğrençti. a4tech ile değiştirdim hemen.
a4'ün o modelini kullandım, fiyat/performans iyi. piranhanın o modeline benzeyen, tek farkı üstünde inca (marka) yazanını kullandım. tek kelimeyle iğrençti. a4tech ile değiştirdim hemen.
bilmeden sallamada üstüne yok,demek tek farkı üstündeki yazı he, piranhadan,ulan bilmiyounuz bari sallamayın,millete yanlış yanlış yorum yapıyonuz piranha nere inca nere
Piranha'dan kesinlike uzak durun,Sadece webcam değil tüm ürünlerinden uzak durun hepsi çin malı ve beş kuruş etmez.. Webcam ını aldım görüntü karanlık sesim karşıya gitmez,Lazer faresini aldım dakka başı kitlenir usb den çekip takmazsam çalışmaz Verdiğim paralar haram olsun...
A4-tech ile kıyaslanması bile bence çok yanlış aslan ile kedinin kıyaslanması gibi bişey olmuş