Şimdi Ara

Göstergelerinize inanmayın.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen haftasonu bi badire atlattım artık araba alacak param kalmayacak + renault almayı artık hiç düşünmüyorum çünkü güvenim çok kötü sarsıldı.

geçen haftasonu yazlık bi yerlere kaçmak üzere clio symbol 1.5dci kiraladım. cuma günü yola çıktım çeşmeye gidiyordum. Öncesinde aracın yağına ve suyuna baktım tamdı herhangi bir sorunu yoktu araç da 112000 km.de idi. neyse yola çıktım manisa'yı geçtikten sonra izmir yolundaki dağ yolunda kaza olmuştu yaklaşık 4km kadar dur kalkla gitmek zorun da kaldım. gözümde sürekli hararet göstergesindeydi. ilk çıktığımda da gösterge ortadaydı o yolda kullandığımda da hiç değişmedi. sonra o 4 km'lik kuyruğu atlattıktan sonra izmir'de Çeşme otobanına girdim. en solda 150 ile giderken ve hararet yine ortadayken soğutma suyu bitmesinden dolayı motoru yaktım ve cumartesi'den beri onunla uğraşıyorum. Kasko motoru karşılamadığından bütün para da benden çıkacak ve bütün araba birikimimi başkasının aracına yatırmak zorunda kalacağım.

ondan dolayı siz siz olun konsoldaki göstergelere inanmayın. Artık beyninize mi sensör takarsın kaput açık sürekli suyuna yağına mı bakarsınız bilemiyorum.

herşeye rağmen neyseki başıma daha kötü hastanelik bi olay gelmedi ve neyseki manisa'da durdum belki o kuyruğu yaratan karşı taraftan gelen tır bana çarpardı.

• quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

geçen haftasonu bi badire atlattım artık araba alacak param kalmayacak + renault almayı artık hiç düşünmüyorum çünkü güvenim çok kötü sarsıldı.

geçen haftasonu yazlık bi yerlere kaçmak üzere clio symbol 1.5dci kiraladım. cuma günü yola çıktım çeşmeye gidiyordum. Öncesinde aracın yağına ve suyuna baktım tamdı herhangi bir sorunu yoktu araç da 112000 km.de idi. neyse yola çıktım manisa'yı geçtikten sonra izmir yolundaki dağ yolunda kaza olmuştu yaklaşık 4km kadar dur kalkla gitmek zorun da kaldım. gözümde sürekli hararet göstergesindeydi. ilk çıktığımda da gösterge ortadaydı o yolda kullandığımda da hiç değişmedi. sonra o 4 km'lik kuyruğu atlattıktan sonra izmir'de Çeşme otobanına girdim. en solda 150 ile giderken ve hararet yine ortadayken soğutma suyu bitmesinden dolayı motoru yaktım ve cumartesi'den beri onunla uğraşıyorum. Kasko motoru karşılamadığından bütün para da benden çıkacak ve bütün araba birikimimi başkasının aracına yatırmak zorunda kalacağım.

ondan dolayı siz siz olun konsoldaki göstergelere inanmayın. Artık beyninize mi sensör takarsın kaput açık sürekli suyuna yağına mı bakarsınız bilemiyorum.

herşeye rağmen neyseki başıma daha kötü hastanelik bi olay gelmedi ve neyseki manisa'da durdum belki o kuyruğu yaratan karşı taraftan gelen tır bana çarpardı.

çok geçmiş olsun valla..büyük şanssızlık olmuş sizinkisi..

• 112000 km de arac kıralanırmı hıc yaaa????????

kıralayacagınız arac en fazla 30 bılemedınız 40 bın km de olmalı .sonucta kıralık bır arac o km lerde coktan dagılmıs olur
  • Öncelikle geçmiş olsun. Renaultların hepsini bilmem ama symbollerin göstergelerinin sağlıklı olmadığı konusunda hemfikirim. Geçen yıl da benim symbol evin önünde kaldı. Sabah çevirdim kontağı marş basmıyo, gösterge paneli gidip geliyo.Mecburen servis çağırdım. Akü bitmiş akü lambası uyarı vermedimi hiç dediler hayır hiç yanmadı dedim, yenisini takıp gittiler, tabiki tonla para ödemek zorunda kaldım. O andan sonra aracıma güvenim kalmadı.
  • cok gecmis olsun, neyseki basiniza daha buyuk bir olay gelmemis
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzazgin

112000 km de arac kıralanırmı hıc yaaa????????

kıralayacagınız arac en fazla 30 bılemedınız 40 bın km de olmalı .sonucta kıralık bır arac o km lerde coktan dagılmıs olur

büyük şehir olsa o km'lerde araba bulunabiliyo ama küçük yerlerde bulmak imkansız
  • bi fiyat aldınmı kaç para masrafın var üzüldüm geçmiş olsun

böyle bakımız arabaları kiralayan şirketlere

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7000 liraya sıfır motor yapılıyor herşeyi öldüğünde parça parça yapılsa daha pahalıya gelcekti çok pis içimde patladı yani
  • hocam sende bilmediğin arabayla 150 yapılırmı ya
  • olay 150 yapmakta değil o manisa yokuşunda olan bişey yoksa rüzgarlı serin bir havada o hızda giderken araç hararet yapmıyor.

bide çeşmedeki usta dedi soğutma suyu buharlaşınca hararet göstergesi göstermiyomuş yanı termokupl olarak motor bloğuna bağlamak yerine suya termometre filan atmışlar anlaşılan
  • no renault dcı
  • yazık olmuş ama bence ödemeyin.sonuçta size verdiği aracın bakımlarını doğru dürüst yaptırmak zorunda ve size arıza yapabilecek bir araç vermeside ayıp üstelik.hatta tatilim rezil oldu diye üste para isteyin.

haksız olduğunuzu hiç düşünmeyin.üzerine gidin ne tutturabilirki.
  • Ne motor yaptıracaksınız yahu adamlara bak..Kullansınlar kullansınlar eskitsinler bakımlarını yapmasınlar sonra arabanın bütün bakım masraflarını toptan sizin üzerinize yıksınlar..Oh ne ala..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

yazık olmuş ama bence ödemeyin.sonuçta size verdiği aracın bakımlarını doğru dürüst yaptırmak zorunda ve size arıza yapabilecek bir araç vermeside ayıp üstelik.hatta tatilim rezil oldu diye üste para isteyin.

haksız olduğunuzu hiç düşünmeyin.üzerine gidin ne tutturabilirki.

+1
  • quote:

7000 liraya sıfır motor yapılıyor herşeyi öldüğünde parça parça yapılsa daha pahalıya gelcekti çok pis içimde patladı yani

nebiçim fiyat öyle 7000 ytlye motormu yapılır sıfır ambalajında dci motoru 6500 ytlye satıyorlar bilgin varmı????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 24 Haziran 2008; 23:07:14 >
  • Anlamadığım şey neden hemen suçu Renault'a atıyosunuz.

1. Araç bi kere 112 binde.
    2. Daha önce nasıl kullanıldığını bilmediğiniz bir aracı neden kiraladınız.
    3. Trafik sıkışıklığından dolayı yanan motorun suçlusu Renault mu oluyor. Yolu Renault mu tıkadı yani.

Geçmiş olsun.
  • imzaladığınız sözleşmeye bir bakın maddelere.böyel saçmalıkmı olur.suyu yağı tam olan araba motor yakar mı?bir kaçak olmasa mümkün değil o kadar kısa sürede buharlaşma.ayrıca benim bildiğim yağın sıcaklığı ölçülür ve göstergelere aktarılır.yağında direnci vardır ve 120 dereceye kadar absorbe eder zararı.vuruntu vs olmadan nasıl yandı o motor anlamadım açıkçası.kesinlikle kabul etmeyin ödemeyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

quote:

7000 liraya sıfır motor yapılıyor herşeyi öldüğünde parça parça yapılsa daha pahalıya gelcekti çok pis içimde patladı yani

nebiçim fiyat öyle 7000 ytlye motormu yapılır sıfır ambalajında dci motoru 6500 ytlye satıyorlar bilgin varmı????

tamam 500 lirada işçilik işte
  • çok geçmiş olsun daha kötüde sonlanabilirdi
  • geçmiş olsun..Bizim arkadaş 1500ytl ye mazda lantis motorunu yaptırdı hararetten dolayı..o kadar masraf çıkmaması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 25 Haziran 2008; 9:53:52 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.