S.a herkes öncelikle toshiba marka laptobum var çok memnunum crysisi bile rahaça oynatıyor bu yönden hiçbir şikayetim yok bir çok masa üstünün zorlandığı oyunlarda çok iyi performans weriyor ama bir hadikapı war ki :D çok kabuk ve çok fazla ısınıyor laptopa fan taktıran görmedim :D warsa nasıl yada başka bir yolu war mi teşşekür ederim
Bir çözüm bulabileceğini hiç sanmıyorum.Buzlu su dök en fazla bu kadar yardımcı olabilirim
Avrupa futbolunun bu büyük ustası raket gibi sol ayağı , patriot füzesini andıran frikikleri ve inanılmaz gol paslarıyla Galatasaray ' ı şampiyonluğa taşıyan isimlerin başında geldi.Hagi şampiyon filminin adeta başrol oyuncusuydu.Sezon içindeki talihsizliklerden hiç etkilenmedi.Bir yıl içinde hem annesini hem de babasını kaybetti.Ama cenazeden döndü maça çıktı.Antremanlara ilk Hagi geldi.''PROFOSYONELLİĞİN'' en ince örneklerini verdi.
bak 3 çözüm var 1.cisi Önce temizlet 2.ci olarak madem o tür oyunlar oynuyorsun yani sistemi zorlar tabi notebok cooler al(Kaliteli olanlardan cm tt gibi) 3.olarak bu yol biz mucit türklerin buluşu :D arka 2 ayaga silgi gibi cisim koy iyice yükseltsin ki alttan temiz hava rahat ve akıcı olarak girebilsin.bu yolun faydasını gördüm.örn;ürün kışın 100 fps alırken counter oyununda yazın sıcaklarla beraber arada düşüyordu fps.Silgi koyunca hiç düşmüyor