Şimdi Ara

Fast & Furious (2009) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
10.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tokyo dirfte ki han adlı düşmanımız bu filimde mi var yoksa imdb mi sallamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue Fox

Tokyo dirfte ki han adlı düşmanımız bu filimde mi var yoksa imdb mi sallamış

başında var
  • filmi bugün izledim.o kadarda beğenmedim.en güzel seriler herkezin fikri gibi bencede 1. ve 3. seri.sonra bu ve en son 2 gelir.
    anlamadığım bi kaç nokta var şuan aklımda olan örneğin filmin başında dom'un kız arkadaşı tankerden arabaya atlıyor ön kaputta dom bunu tutuyor daha sonra kız kendiliğinden hareket halindeki arabaya biniyor :S. baya bi saçma geldi.
  • serinin ilk iki filmini sinemada izlemiştim, ikisinde de salonda 7 kişi vardı, bakalım bunda kaç kişi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

serinin ilk iki filmini sinemada izlemiştim, ikisinde de salonda 7 kişi vardı, bakalım bunda kaç kişi olacak

Ben dün istinye de izledim 200ü aşkın kişi vardı salon dolu sayılırdı
    ilgi büyüktü
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacklotus

filmi bugün izledim.o kadarda beğenmedim.en güzel seriler herkezin fikri gibi bencede 1. ve 3. seri.sonra bu ve en son 2 gelir.
    anlamadığım bi kaç nokta var şuan aklımda olan örneğin filmin başında dom'un kız arkadaşı tankerden arabaya atlıyor ön kaputta dom bunu tutuyor daha sonra kız kendiliğinden hareket halindeki arabaya biniyor :S. baya bi saçma geldi.

bende izledim bugün. durgun 1 filmdi. en başı ve ilk yarış en güzel yerlerdi. diğer yerlerde heycan yoktu.

hele başlarda olan 1 olay var ki hayal kırıklığı

Michael Rodriguez'i nasıl da harcamışlar. madem harcicanız başka 1 hatun harcayın. onun o gibi filmlere yatkınlığı acayip yüksek. ben şahsen kınadım.

tokyo driftle de bağlantılanmış. han "tokyo'ya gideyim orda delice şeyler yapıyorlarmış" dedi. tam oldu.

5. filmde bence han'ın ölümü üzerine tokyo'ya gidecek vin diesel ve olaylar başlicak.

tokyo driftin sonunda zaten vin diesel ve sean kapışıyordu.

bunun ucuda açık bittiğine göre kesin öyle olcak.

• Şahsen filmi sevdim. Güzeldi yani benim açımdan. Hele şu mağaradan çıktıktan sonra Dom'un herife girmesi niyeyse ayrı bi zevk verdi
  • arkadaşlar dom klübe girerken ilk başlarda bi müzik çalıyo onun adı ne acaba bilen var mı ?
  • Devise'nin kamera çekimi çıkmış, görüntü kameraya göre fena değil gibi..

Fast & Furious (2009)

Fast & Furious (2009)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 5 Nisan 2009; 23:12:42 >

• En kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum değermi sizce vereceğim paraya en azından merakımı giderrim.
  • Fast & Furious'un ABD'de hafta sonu hasılatı 72.5Milyon $
  • Torrente düşmüş indirelim bakalım...
    1.38 GB (1,481,606,261 bytes)

2563 seeder(s), 1616 leecher(s) = 4179 peer(s)

Fast & Furious (2009)

Fast & Furious (2009)

Fast & Furious (2009)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hover_Craft -- 6 Nisan 2009; 2:42:13 >

• görüntü cok iyi ses berbat

yeni bir sunum değilde bu ses olayı düzelince cekicem ben göüntü cidden iyi ama tabii zevkler ve renkler tartışılmaz
  • Arkadaşlar verdiğiniz paraya değicek bir film. Gitmenizi şiddet ile öneririm :) Polisiye olmasıda ayrı bir heyecan katmış filme , zaten oyle olmasa cok basit bir film olurdu. Gittiğinize değicek bir film.( En azından bana göre ^^ )
  • indirdiğimin çekimi mükemmel diyebilirim

bugün beri indirdiklerimi yazcam

Fast.and.Furious4.CAM.XviD-DEViSE (altyazısı yok)

Monsters VS Aliens TS 2009 XVID-PrisM tr altyazı

Splinter.2008.LIMITED.DVDRip.XviD-AMIABLE tr altyazı

Marley.And.Me.DVDRip.XviD-ARiGOLD tr altyazı

.....................................................

geçen hafta inenler

Underworld.Rise.Of.The.Lycans.R5.XViD-COALiTiON tr altyazı

Thick.As.Thieves[2009]DvDrip-aXXo_new tr altyazı

Kelebek Etkisi 3 - Butterfly.Effect.Revelation.2009 tr altyazı

Sahtekarlar Duplicity tr altyazı

sahtekar - changeling tr dub

Knowing.2009.TS.XVID-FOX tr altyazı

Outlander.2008.DVDRip.XviD-SSF tr altyazı

şu an download da olan

Race To Witch Mountain CAM XVID - STG

fast and furious devise caps

Fast & Furious (2009)

Fast & Furious (2009)

Fast & Furious (2009)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 6 Nisan 2009; 17:28:28 >

• artık Prodji ya da D-zone bluray ripten aşşağısını indirmiyorum.. o ne öyle kamera çekimi falan.. biraz sabredin ya da gidin sinemada izleyin.. kendinize işkence yapmayın
  • bende bileti aldım erkenden akşam gidecem bakalım..
  • Emin ol !xircim pişman olmucaksın xD
  • kamera çekimi iyi de ses biraz kötü, yarışların da karanlık ortamda olduğu düşünülürse görüntü pek yeterli değil, daha beklemek lazım
  • türkçe altyazıda çıkmış
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.