Arkadaşlar süpürge almayı düşünüyorum ancak çok kararsız kaldım özellikle takıldığım iki model var.
1)Philips Marathon 2000w motor gücü 350w emiş gücü,siklon teknolojisi devrilmeyecek gibi bir yapıya sahip olması
2)Dirt Devil Magnum Mpr 2500 w motor gücü 450w emiş gücü alette çift motor var,siklon teknolojisi ve 9 kilo ve philips de olmayan döner başlıklı halıyı dövme aparatı ve yere kesinlikle çok sağlam basıyor
2. seçenekteki aletin özelliklerinin hepsi philipsten üstün ancak marka farkı var.Biri Philips diğeri Dirt Devil.
Gerçi Dirt Devil alman malı ve amerika,almanya ve daha pekçok avrupa ülkesinde tanınmış bir firma çok önemli bir marka.Ve bir özellik daha philips çin de montajlanıyor Dirt Devil almanyada montajlanıyor.
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_bsktbl -- 24 Haziran 2008; 11:09:14 >
İyi mal kesinlikle arıza yapmaz diye bir kural yok. Yarın bir gün bozulur, karşınıza muhatap alacak kimse bulamazsınız. Philips her ne kadar Çin'de montajlansa da; kaliteden ödün vermez. Marathon, defalarca incelediğim ve sağlamlığını beğendiğim bir modeldir. Servis sıkıntısı da çekmezsiniz. Bu nedenle ben olsam Philips alırdım.
afacan arkadaşım doğru söylüyorsunuz ancak dirt devil in de 2 yıl garantisi var ankarada 6-7 tane yetkili servisi var ve herhangi bir sorun olduğunda mng kargo ile evden alıp geri eve teslim ediyorlar.
afacan arkadaşım doğru söylüyorsunuz ancak dirt devil in de 2 yıl garantisi var ankarada 6-7 tane yetkili servisi var ve herhangi bir sorun olduğunda mng kargo ile evden alıp geri eve teslim ediyorlar.
Peki ürünü hiç birebir görerek inceleme fırsatınız oldu mu? Malzeme kalitesi Marathon'dan daha iyi ise, daha sağlam duruyorsa alınabilir bence. Servis sıkıntısı yoksa düşünülebilir
Peki ürünü hiç birebir görerek inceleme fırsatınız oldu mu? Malzeme kalitesi Marathon'dan daha iyi ise, daha sağlam duruyorsa alınabilir bence. Servis sıkıntısı yoksa düşünülebilir
tabi ki inceleme fırsatım oldu ben ankarada oturuyorum bilkent real antares cepa ve daha birçok yerde satılıyor inceleme fırsatım çok oldu
bence artık torbaya veya hazneye süpüren süpürge deilde suya süpüren süpürge al bence ne toz kokusu olur nede torba alma derdin öle süpürgeler varki koyuyon mutfağa mesela balık yapıyosun pis kokmasın die getiriyon süpürgeyi açıyosun ordaki havayı temizliyor hatta koku da veriyor ama alırken araştırarak al biz fakir almıştık iiiiğrenti geri verdik ondan öncede philips marathon almıştık toz kaçıtıyodu evin yüzü ip ince bi toz olmaya başladı 90 gün deneme garantisi vardı bizde yallah dedik süpürgeye
bence senin marathon da bir sorun vardı, bizimki 1 seneyi geçti hepa filtresinin diğer yüzü halen pamuk gibi bembeyaz, inanılmaz memnunuz,
bizde su filtrelilerden memnun kalmadık, küçük birşey süpürecen, ee makineyi temizlemek zorundasın, yoksa örneğin kek döküldü, süpürdün kek ki su içinde bırakırsan kokuyor küfleniyor kullanışlı bulmadık, üstelik annem perdeleri ve duvarları kirlettiğini ifade etti, herhalde filtresi iyi değil ufak kirli su parçacıklarını dışarı fırlatıyordui ama tabiki bizimdi arçelikti sorun arçelik olmasıda olabilir ama maroton çok iyi
quote:
Orjinalden alıntı: scat_lift
bence artık torbaya veya hazneye süpüren süpürge deilde suya süpüren süpürge al bence ne toz kokusu olur nede torba alma derdin öle süpürgeler varki koyuyon mutfağa mesela balık yapıyosun pis kokmasın die getiriyon süpürgeyi açıyosun ordaki havayı temizliyor hatta koku da veriyor ama alırken araştırarak al biz fakir almıştık iiiiğrenti geri verdik ondan öncede philips marathon almıştık toz kaçıtıyodu evin yüzü ip ince bi toz olmaya başladı 90 gün deneme garantisi vardı bizde yallah dedik süpürgeye
Arkadaşlar ben de bir eletrikli süpürge almayı düşünüyorum.Fakat iki marka arasında gidip geliyorum dyson ve thomas.Özellikle thomas kullanan arkadaşların görüşlerini merak ediyorum.Çok kararsızım.
21 Temmuz 2008; 13:16:52
270 ytl Kıng Hydrovac aldık 1 ay oluyor. memnunuz ancak süpürürken 2 defa su haznesini boşaltmak gerekiyor. Suyu çabuk kirleniyor ve boşaltmayınca duruyor. Tabi bu birazda evin tozu ile alakalı.
Dyson gibi markalar eğer bütçe sorun değil ise tercihimdi ancak Philips 'i tek geçerim güçlü motoru ile gerçekten harika temizlik ve hijyen sağlıyor, Evimde kurutma makinem, el blander, katı meyve sıkacağı, traş makinem (traş makinesi için memnuniyet değerim düşük), televizyonum, kablosuz kulaklığım hepsi Philips.
2)Dirt Devil Magnum Mpr 2500 w motor gücü 450w emiş gücü alette çift motor var,siklon teknolojisi ve 9 kilo ve philips de olmayan döner başlıklı halıyı dövme aparatı ve yere kesinlikle çok sağlam basıyor
Bir aylık bir süre geçmiş ama, yazmak istedim.....
Yaklaşık 13 yıl kullanımdan sonra dyson marka elektrikli süpürgenin motoru yandı ; vedalaşmak zorunda kaldık. Yeni bir dyson için o kadar para vermenin anlamsız olacağını karar verdik. Bir haftalık inceleme sonucu, Alman malı Dirt Devil markası ile karşılaştık. Aşağıdaki linkten incelenebilecek olan "magnum" modelinde karar kıldık. Çekiş gücü 2500 w. Çekiş gücü ayarı, (ve dolayısıyla ses ayarı) yan kullanımı ve dik muhafazası ile son derece pratik. Bir süpürgeden bekleneni fazlasıyla karşılıyor.Servis sorunu da yok... İncelemeye değer...
Bikaç ay önce bende çok araştırdım bu konuyu ve klasik torbalı ama son teknoloji ürünü süper güçlü ve süper sessiz Rowenta silenceforce 2200watt tan yana kullandım tercihimi.Yine alacak olsam yine aynısını alırım.
merhaba bende silenceforce dusunuyorum sessizligi mukemmel.servis sorunu nasıl?ayrıca torba fiyatları nedir ve bulunabiliyormu?son olarak cekis gucu nasıl?evde bebegim oldugundan toz ve koku ıstemiyoruz.eski arcelik supurge kokusundan bayagı rahatsızız.
quote:
Orjinalden alıntı: mytrax79
Bikaç ay önce bende çok araştırdım bu konuyu ve klasik torbalı ama son teknoloji ürünü süper güçlü ve süper sessiz Rowenta silenceforce 2200watt tan yana kullandım tercihimi.Yine alacak olsam yine aynısını alırım.
D70 kit lens| F80 super kit lens | SB600- Nikon coolpix 995|Nikon s200 | Canon ixus 430 | Sigma 70-300 Apo Macro|Tamron 17-50 F2.8 XR Dİ II LD IF | Nikon AF Nikkor50 mm f1.8 | Manfretto monopod | P990i | Navia 1020| Epson p2000 | Lowepro Orion Trekker