Merhaba arkadaşlar,daha önce karşılaşmadığım bir sorunla karşılaştım bana bu konuda bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.Sorun bilgisayarı ilk açtığımda winamp yada başka bir media oynatıcısı olsun farketmiyor ilk açtığım müzikte amfiye giden ses innılmaz şiddetli gidiyor,winampı stop yaptıktan sonra ve tekrar playa bastığımda ses normale dönüyor...sanki kabinler patlakmış bigi amfinin sesi kısık olduğu halde haddinden fazla gürültü çıkarıyor.Daha önce böyle bir problem olmamıştı bunun sebebi ses kartımı yoksa driver sorunumu yoksa çakışmamı bunu çözemedim yardımlarınızı bekliyorum. E4500 G33M-S2
tam olarak bir şey söylemek zor yeniden yükleyince düzelebilirde bir şey söylemek zor görmeden bilgisayarı ama tam olarak anlayamadım zaten ben ses sonuna kadar açık mı başlıyo bilgisayarda winampı açıyorsun geri kapatınca bu ses iniyormu yoksa ses normalde gözüküyorda ilk açınca ses normal seviyede olmasına rağmen ses çok mu geliyor benimde eski kartım yapıyordu bi ara bilgisyar görmüyordu kartı kapatıyodum slot değiştiriyodum zar zır yükledim driverleri bu seferde her bilgisyarı açtığımda standart ayarda başlıyordu ses kartı
"ilk açınca ses normal seviyede olmasına rağmen ses çok" geliyor evet sorun bu ...winampı stoplayıp tekrar play dediğimde ses normale dönüyor.Bu arada başka takacak slot yok :( anakartım malum G33M-S2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 24 Haziran 2008; 10:38:33 >
slottan olduğunu sanmam programsal birşeydir büyük ihtimal diğer media playerlerdede yapıyor garip ya her şeyi yeniden yükleme yada alışıp önce önce bunu yağığ öyle ses sistemini açmak ama bu sorun sadece bu olmaya bilir daha değişik sorunlarda olabilir yeniden yüklemekte fayda var
Evet bu işin çözümü format programları teker teker kurup kontrol etmek.Benim windows ilk kurduktan itibaren acronis kalıbı mevcut daha önceki ses driver onboard olduğundan sanırım çakışma gibi durumlardan böyle bir hata meydana geliyor.İşin ilginç tarafı bu hata 2 haftadır var ses kartını kullanalı neredeyse 2 ay olucak.