Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
creative sorun

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> creative sorun Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cengizhan72

24 Haziran 2008; 9:44:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,daha önce karşılaşmadığım bir sorunla karşılaştım bana bu konuda bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.Sorun bilgisayarı ilk açtığımda winamp yada başka bir media oynatıcısı olsun farketmiyor ilk açtığım müzikte amfiye giden ses innılmaz şiddetli gidiyor,winampı stop yaptıktan sonra ve tekrar playa bastığımda ses normale dönüyor...sanki kabinler patlakmış bigi amfinin sesi kısık olduğu halde haddinden fazla gürültü çıkarıyor.Daha önce böyle bir problem olmamıştı bunun sebebi ses kartımı yoksa driver sorunumu yoksa çakışmamı bunu çözemedim yardımlarınızı bekliyorum.
E4500
G33M-S2

Grafiker
mamo99

24 Haziran 2008; 10:06:37 

tam olarak bir şey söylemek zor yeniden yükleyince düzelebilirde bir şey söylemek zor görmeden bilgisayarı ama tam olarak anlayamadım zaten ben ses sonuna kadar açık mı başlıyo bilgisayarda winampı açıyorsun geri kapatınca bu ses iniyormu yoksa ses normalde gözüküyorda ilk açınca ses normal seviyede olmasına rağmen ses çok mu geliyor benimde eski kartım yapıyordu bi ara bilgisyar görmüyordu kartı kapatıyodum slot değiştiriyodum zar zır yükledim driverleri bu seferde her bilgisyarı açtığımda standart ayarda başlıyordu ses kartı

cengizhan72

24 Haziran 2008; 10:30:50 

"ilk açınca ses normal seviyede olmasına rağmen ses çok" geliyor evet sorun bu ...winampı stoplayıp tekrar play dediğimde ses normale dönüyor.Bu arada başka takacak slot yok :( anakartım malum G33M-S2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 24 Haziran 2008; 10:38:33 >

Grafiker
mamo99

24 Haziran 2008; 10:47:45 

slottan olduğunu sanmam programsal birşeydir büyük ihtimal diğer media playerlerdede yapıyor garip ya her şeyi yeniden yükleme yada alışıp önce önce bunu yağığ öyle ses sistemini açmak ama bu sorun sadece bu olmaya bilir daha değişik sorunlarda olabilir yeniden yüklemekte fayda var

cengizhan72

24 Haziran 2008; 11:43:54 

Evet bu işin çözümü format programları teker teker kurup kontrol etmek.Benim windows ilk kurduktan itibaren acronis kalıbı mevcut daha önceki ses driver onboard olduğundan sanırım çakışma gibi durumlardan böyle bir hata meydana geliyor.İşin ilginç tarafı bu hata 2 haftadır var ses kartını kullanalı neredeyse 2 ay olucak.

Grafiker
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> creative sorun Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / GlobTek Standı
CeBIT 07 / GlobTek Standı Navia Navigasyon ürünleri
B-PowerStick video incelemesi
Yolculuklarınız sırasında şarj bitmesinden artık korkmayın. Sadece 1 kalem pil ile cep telefonu ve MP3 çalarınızı şarj edin...

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar