Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
skystar hd - cewaplara göre alacağım...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> skystar hd - cewaplara göre alacağım... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
trkkrsy

24 Haziran 2008; 9:33:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selamlar...

araştırıyorum hd yayın için en uygun yöntem (maddi yönden) sshd almak...

siz alanlara yada hakkında bilgi sahibi olanlara sorularım wardı akabinde bende almayı düşünüyorum...

* öncelikle sistemim : p4 3,06, 2 gb 667 ddr2, 240 gb hdd, 256 mb(o/b ama yükselteceğim alırsam... hd3850 falan ile.)

------ sistemim bu yetermi kaldırırmı yoksa kasarakmı çalıştırır_?

* monitör 19" lcd max. 1280*1024 res. desteklemekte. yayınları izlemede problem olurmu_?

* anakartı soran olursa foxconn marka. daha önce arkadaşın ss2 kartını takmıştım deneme amaçlı sorunsuz çalışmıştı...

* aşırı ısınma diye bişii söz konusumu_? sisteme zarar werme olasılığı_?

* kanal geçişleri nasıl_? güldürüyomu_? öldürüyomu_?

* kumandasını kullanan oldumu_? uzak mesafeden performansı nasıl_?

* uydu sistemi... 2 çanak turksat + hotbird. 4 lü lnb we diseq ile apartmandaki katlara dağıtılmış durumda...

------ (markaları next olması lazımdı) sorun olurmu çalışmasında_? performansında_?

* we bişii almadan önce sorduğum demirbaş soru :

------ tawsiye edermisiniz_? memnun kaldığınız wede kalmadığınız yönlerini açıklayabilirmisiniz_?

şimdiden teşekkürler.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkkrsy -- 24 Haziran 2008; 9:43:35 >

"Zaman Akıp Gider Yorulmadan..."

pes4 hamachi

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 15:10:03 

kardiş eger tvkartın yoksa hemen al çünki dvb-s2 sayesinde ss2hd çok iyi bi yatırım 1-2 yıl sora hd çıkınca sorunsuz izlersin. işlemcini 3.6 ya çekersen sorunsuz izlersin ama ekrankartını degiştirdigin taktirde ekran kartını degiştirdigin zamnda bu kez işlemcin darbogaz yapacak oyunlara haberin ola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes4 hamachi -- 24 Haziran 2008; 15:12:17 >

Dual Core E2160 1800mhz@3.2 mhz günlük - Gigabyte P35-DS3L - 2gb kingston DualDDR2 800mhz@1066mhz 5-5-5-17 samsung 180GB GSata2 8mb Buffer - 20.01 '' İNCA lcd monitör -SKY STAR 2-coolmaster 390 watt PSU
- Philips DVD-RW -PC APARATLI ORJ. SONY DUAL SHOCLK 2
SPARKLE 8800gt coolpipe3 (725-2025) NETİM SINIRSIZ HD FİLİM İZTİYORUM DİYORSANIZ BANA PM ATIN
trkkrsy

24 Haziran 2008; 17:50:07 

quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

kardiş eger tvkartın yoksa hemen al çünki dvb-s2 sayesinde ss2hd çok iyi bi yatırım 1-2 yıl sora hd çıkınca sorunsuz izlersin. işlemcini 3.6 ya çekersen sorunsuz izlersin ama ekrankartını degiştirdigin taktirde ekran kartını degiştirdigin zamnda bu kez işlemcin darbogaz yapacak oyunlara haberin ola.

tek düşündüren o zaten... 3,6 istemiş standart niyetine... oyunda öyle çok oyun oynamam...

pes fifa nfs...

eldeki sistemle bu işe girsemmi_? girmesemmi_???

"Zaman Akıp Gider Yorulmadan..."

aristokrat06

24 Haziran 2008; 17:53:19 

giriniz

Dh 2006 Üyeleri

artık zamanımız yok sadece ölecek kadar zamanımız kaldı!
pes4 hamachi

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 11:06:10 

eger işilşemciyi 3.6 ya çıkarabilirsen gir. 3.0 ile 3.6 arasında çok önemli derecede performans farkı var ama ben olsam ekran kartı olarak 2. elde 7600gt gibi bir ekrankartı alırdım ozamn hiç bir darbogazda olmaz

Dual Core E2160 1800mhz@3.2 mhz günlük - Gigabyte P35-DS3L - 2gb kingston DualDDR2 800mhz@1066mhz 5-5-5-17 samsung 180GB GSata2 8mb Buffer - 20.01 '' İNCA lcd monitör -SKY STAR 2-coolmaster 390 watt PSU
- Philips DVD-RW -PC APARATLI ORJ. SONY DUAL SHOCLK 2
SPARKLE 8800gt coolpipe3 (725-2025) NETİM SINIRSIZ HD FİLİM İZTİYORUM DİYORSANIZ BANA PM ATIN
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> skystar hd - cewaplara göre alacağım... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte P35-DS3R anakart
Gigabyte in Intel in yeni yonga setini tasiyan yeni anakarti
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç