Elektrikli su ısıtıcısı alacağım banyo için. Herkes İhlas diyor başka birşey demiyor fakat piyasada bir sürü farklı markalar mevcut. Sizlerin önerebileceği bir marka varmı acaba? Az pahalıda olsa iyisi olması tercihimdir. Teşekürler
| Intel Conroe E8600 1.8 @ 3.3 | Zalman CNPS9700 NT | Zalman Case Cooling | Asus Striker Extreme (Bios 1603) | 2*2GB Mushin DDR II @800MHz (4-4-4-12) | Raidmax X-force Black Knight | Evga 640MB 8800GTS | Zalman 600W | Western Digital Raptor 2*140 GB Raid0 + 400 GB | Samsung 226BW | LG Dvdrw | Logitech G15 | Logitech MX Revolution | JBL Creature II | Silverstone HDD Case | Microsoft VX1000 Webcam | Powercom 1000VA UPS | Skystar II | CRC Error
Bosch'unkiler Almanya'dan ithal. Kullananı görmedim ama kalitelidir diye düşünüyorum. Siemens ve Profilo olarak muadili de var. Fakir'inki İhlas'ın aynısı. İhlas'tan memnun olan da var yaka silken de.
ben 1 yıl kadar elektrikçide çalıştım ihlas belki iyidir arzum lar güsel kasası büyük içi tıkış tıkış diil ama vestelden uzakdur bizim eve almıştık su içinde n ısınmadan çıkıyordu fazla tekniğe girmiim en iyisi kullanıcılara sormk
ben uzun zaman ihlas kullandım ama üzerinden vakit geçti o zaman daha çin olaya müdahala etmemişti arzum dakullandım fena değil ama güvenli bişi olsun diyorsan demirdöküm ün var ebatıda gayet güzel tabii bana göre tavsiye edilebilinir
şu anda ihlas kullanıyoruz.... kışın öyle iyi ısıtmıyor...(ocak şubat) ....çok elektirik yakıyor...daha servise gitmedi tahminim 7 yıllık... . bence elektirik yakmasına ve güvenline önem ver..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 14 Temmuz 2008; 1:36:58 >