Otomobil aldım kapısı nasıl açılıyor gibi olmuş sorunuz. Piller sarjlı, hafıza kartı takılı ise, on'a basıp açıyor otomatik ayarda çekiyoruz. Bu pek anlatılacak bırsey degıl.
Otomobil aldım kapısı nasıl açılıyor gibi olmuş sorunuz. Piller sarjlı, hafıza kartı takılı ise, on'a basıp açıyor otomatik ayarda çekiyoruz. Bu pek anlatılacak bırsey degıl.
Aynen katılıyorum
"On" tuşunun yanında "deklanşör" denilen bi tuş var ona basıyosun,büyük icat!
arkadaaslar mrb canon ıxus 900 ti marka fotografraf makınesi var. cektıgım fotograflara tarıh atamıyorum menuye gırdıgımde aiaf...yüz tespiti dıgıtal zoom...standart kırmızı göz...acık self-timer af yard.ısık...acık onızleme...2sn oto.kategorısı...acık ekran goruntusu..kapalı tarıh baskısı..kapalı bolumlerım var.sadece tarıh baskısına mudahale edemıyorum onu atlıyor suan tarıh baskısının karsısı kapalı durumda bu bulumu nasıl aktıf hale gerırıp acık konumuna getırebılırım.(ekran goruntusunu acık veya her ıkısı konumuna getırsemde tarıh baskısı bolumu aktıf olmuyor) yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler..
Dostum tam hatırlamıyorum ama naçizane bi fikrim var.. Bir kaç modelde o şöyle işliyor umarım 900ti de aynı şekildedir. "replay" tuşuna bastıktan sonra (çekilen fotoları görüntüleme) menü tuşuna bastığında "baskı" menüsünün altında "baskı ayarlarına" girdiğinde sekme aktif olacaktır diye düşünüyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiZoFreNn -- 24 Haziran 2008; 21:26:56 >