Arkadaşım sistemin güzel. Aşağı yukarı aynı sisteme sahibiz. Sen bu pc ye neden bu kadar taktın anlamadım. Hergün bir sorunun çıkıyor, bileşenlerine bakılırsa takır takır çalışması lazım.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
Arkadaşım sistemin güzel. Aşağı yukarı aynı sisteme sahibiz. Sen bu pc ye neden bu kadar taktın anlamadım. Hergün bir sorunun çıkıyor, bileşenlerine bakılırsa takır takır çalışması lazım.
Hocam ekran kartı sorunlu çıktı sanırım gelen seri de böyle bir sorun var ekran kartımı GecuBe hd2870 ile değiştirdim bende.
bu sistemi az evvel topladım 400usd ye sattım ve müşterim son derece memnun kaldı bu sistemden bak resimlerini de atayım sana sistem amd 4000 bıostar a740g 2*1gb ddr2 800mhz veritech 160gb*2 sata2
bi rüya makınalar vardır bide kabus makinalar senin makına tam bir kabus ödediğin paranın yarısının bile performansını vermeyecek bi makına
Kanıtlarıyla açıklayabilir misin?
istediğin bi intel makınayı al ister core2duo olsun ister 4çekirdek olsun istediğin ram i tak istediğin bord u kullan ve değerlerini gönder ben yarı fiyatında bi amd sistemle senin vericeğin değerleri geçmezsem ben bu işi bilmiyorum
şimdi bi sistem daha toplayacam sonuçlarını gönderirim gene amd4000+bıostar ta690g+2gb 800mhz ocz + 320gb*2sataII w.digital ben bu makınadan full performans bekliyorum zannedersem bu sonuçları gören intel ciler kafalarını duvarlara vuracaklar niye biz intelde çürütüyoruz diye
Sana sistem hakkında yorum yap diyen olmadı sistemimde bir sorun vardı uyumsuzluk olabilir mi diye sordum...
Fikirlerin sana kalsın.
sen kanıtlarıyla açıklayabilirmisin dedin ya bende rüya makınalara birkaç örnek verdim ama zannedersem senin makına da bu performansın yarısı bile yok ve ik misli daha pahalı yanlışsam yanlış de
Sana sistem hakkında yorum yap diyen olmadı sistemimde bir sorun vardı uyumsuzluk olabilir mi diye sordum...
Fikirlerin sana kalsın.
sen kanıtlarıyla açıklayabilirmisin dedin ya bende rüya makınalara birkaç örnek verdim ama zannedersem senin makına da bu performansın yarısı bile yok ve ik misli daha pahalı yanlışsam yanlış de
Herkes gayet güzel diyor ancak aradan tek sap gibi çıkan sensin.
Seninle sidik yarıştırmaya gelmedim ben sadece bir soru sordum.