Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Anakartım diğer bileşenlerle uyumlu mu?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Anakartım diğer bileşenlerle uyumlu mu? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
foreverkobe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 0:13:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bileşenler imzamda yazıyor hepsi birbiri ile uyumlu mu?

foreverkobe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Haziran 2008; 8:40:53 

Hadi beyler çok acil,yardım edin lütfen!

ahmetkep

24 Haziran 2008; 9:30:23 

uyumlu be kardeşim.diğer konudada söylemiştik arkadaşlarla.seni bilgisayarcı ya kafalamış yada işi bilmiyor

Gigabyte GA-N650SLI-DS4L ,e2220 Dual Core 2.4 ,(3,0 Ghz ) 2 GB Kingston 800 mhz. , Sparkle 8800 GT 512 mb. ,Samsung 500 GB Sata II+160 GB Maxtor İde, LG DVD Writer ,Thermaltake 470 watt ,20.1" İnca Wide Screen LCD DVI, Creative 4+1 Hoparlör ,Vista Home Premium SP1 32 bit..
hodebabe

24 Haziran 2008; 19:03:21 

bi rüya makınalar vardır bide kabus makinalar
senin makına tam bir kabus ödediğin paranın yarısının bile performansını vermeyecek bi makına

foreverkobe

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 10:05:04 

quote:

Orjinalden alıntı: hodebabe

senin makına tam bir kabus ödediğin paranın yarısının bile performansını vermeyecek bi makına

Kanıtlarıyla açıklayabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreverkobe -- 25 Haziran 2008; 10:05:56 >

MÜŞAVİR

25 Haziran 2008; 10:30:02 

Arkadaşım sistemin güzel. Aşağı yukarı aynı sisteme sahibiz. Sen bu pc ye neden bu kadar taktın anlamadım. Hergün bir sorunun çıkıyor, bileşenlerine bakılırsa takır takır çalışması lazım.

Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin.
Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek.
Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
foreverkobe

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 14:56:49 

quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

Arkadaşım sistemin güzel. Aşağı yukarı aynı sisteme sahibiz. Sen bu pc ye neden bu kadar taktın anlamadım. Hergün bir sorunun çıkıyor, bileşenlerine bakılırsa takır takır çalışması lazım.

Hocam ekran kartı sorunlu çıktı sanırım gelen seri de böyle bir sorun var ekran kartımı GecuBe hd2870 ile değiştirdim bende.

hodebabe

25 Haziran 2008; 19:03:45 

bu sistemi az evvel topladım 400usd ye sattım ve müşterim son derece memnun kaldı bu sistemden bak resimlerini de atayım sana
sistem amd 4000 bıostar a740g 2*1gb ddr2 800mhz veritech 160gb*2 sata2

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodebabe -- 25 Haziran 2008; 19:09:03 >

hodebabe

25 Haziran 2008; 19:12:50 

quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

Kanıtlarıyla açıklayabilir misin?

istediğin bi intel makınayı al ister core2duo olsun ister 4çekirdek olsun istediğin ram i tak istediğin bord u kullan ve değerlerini gönder
ben yarı fiyatında bi amd sistemle senin vericeğin değerleri geçmezsem ben bu işi bilmiyorum

hodebabe

25 Haziran 2008; 19:35:40 

şimdi bi sistem daha toplayacam
sonuçlarını gönderirim
gene amd4000+bıostar ta690g+2gb 800mhz ocz + 320gb*2sataII w.digital
ben bu makınadan full performans bekliyorum zannedersem bu sonuçları gören intel ciler kafalarını duvarlara vuracaklar niye biz intelde çürütüyoruz diye

hodebabe

25 Haziran 2008; 19:42:29 

ahanda değerler

Ekteki dosya (2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodebabe -- 25 Haziran 2008; 19:45:01 >

foreverkobe

Sisteme Gözat

25 Haziran 2008; 21:04:40 

Sana sistem hakkında yorum yap diyen olmadı sistemimde bir sorun vardı uyumsuzluk olabilir mi diye sordum...

Fikirlerin sana kalsın.

hodebabe

26 Haziran 2008; 9:43:29 

quote:

Sana sistem hakkında yorum yap diyen olmadı sistemimde bir sorun vardı uyumsuzluk olabilir mi diye sordum...

Fikirlerin sana kalsın.

sen kanıtlarıyla açıklayabilirmisin dedin ya bende rüya makınalara birkaç örnek verdim ama zannedersem senin makına da bu performansın yarısı bile yok ve ik misli daha pahalı
yanlışsam yanlış de

foreverkobe

Sisteme Gözat

26 Haziran 2008; 14:53:46 

quote:

quote:

Fikirlerin sana kalsın.

sen kanıtlarıyla açıklayabilirmisin dedin ya bende rüya makınalara birkaç örnek verdim ama zannedersem senin makına da bu performansın yarısı bile yok ve ik misli daha pahalı
yanlışsam yanlış de

Herkes gayet güzel diyor ancak aradan tek sap gibi çıkan sensin.

Seninle sidik yarıştırmaya gelmedim ben sadece bir soru sordum.

hodebabe