Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
resmi yakınlaştırdı bu yüzden nikon aldım nasıl ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> resmi yakınlaştırdı bu yüzden nikon aldım nasıl ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
eyerain

23 Haziran 2008; 23:37:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ben ne zamandan beri fotograf makinesi alacam diyordum ve w110 karar vermiştim.Ama gittiğim satıcı bana auto modda fotoğraflar çekti ve sonra bunları zoom yaptı ve zoom yapınca baktığım fotoğraflarda bir tek nikonda yazı okunabiliyordu.Ve klasik laf olarakda nikonun lenslerini nasanın kullandığını ve nikonun lenslerini uzun zaman beklettiğini açıkladı.Her neyse burda o kadar foto yazısı okudum herkes genelde canon diyor(modelini bulamadığım ve bulduğum model çok pahalı olduğu için alamadım ) nikon coolpix s210 aldım.
NE DERSİNİZ KEKLENMİŞMİYİM? Ama bu zoom yaptığında yazıların birtek nikonda okunur çıkmasına şaşırdım açıklama getirebilirmisiniz ?( hepside aynı mesafeden ve autodan haa bide genelde hepsi 7,2 ve 8 çözünürlük vede 3x,4x optik zoom yani genelde birbirine yakın modellerdi) nikonun bu modeli hakkında yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyerain -- 23 Haziran 2008; 23:53:22 >

hayat
AKINLASINN

24 Haziran 2008; 0:17:18 

Hayırlı olsun.

''Türkiye, Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
odzi

24 Haziran 2008; 11:54:11 

her ne kadar nasa bu makinadaki lensi kullanıyor mu bilmesem de bence güzel ve şık bi makina...zaten bu sınıftaki modellerin çektikleri fotolar arasında uçurum olduğunu sanmıyorum, üç aşağı beş yukarı aynı kalitede fotolar çıkar ortaya, önemli olan fotoğrafçıdır zaten...hayırlı olsun...

odZi a.k.a virAn
antique

24 Haziran 2008; 13:24:24 

birşeyi aldıktan sonra keklenmiş miyim diye sormamak lazım..

ya almadan önce araştıracaksın ya da aldıktan sonra keyfini çıkartacaksın

eyerain

24 Haziran 2008; 13:33:43 

yorumlarınıza teşekkür ederim ama almadan önce araştırdım ve w110 a karar verdim ki ordada denedim ama w110 ve diğer yakın modeller yazıyı bulanık gösterdi zoom yapınca ama coolpix s210 net gösterdi., bundan seçtim.Hem hayata boş gözlerle baktığım için aldıktan sonra keklenmekde güzel birşey öğrenmiş olurum diye sordum:) Kadir mevla neyler neylerse güzel eyler!!!! kısmet bir tek öteki taraf senden para istemiyor!!! :) birde ben bir tane daha fotograf makinesi alacam ama 700 milyona kadar olacak.O zamanda keklenmeyim aynı yöntemle :)veya başka yöntemlerle..yorumlarınızı ve tavsiyeleriniz bekliyorum hepinize teşekkür ederim.

hayat
SiZoFreNn

24 Haziran 2008; 14:45:45 

Kesin Nikon promotörüdür sana o makinayı satan arkadaş..Çaktırmadan da makroyu açmıştır da ondan yazı net çıkmıştır
ama keklendin denilmez dostum yaf,sınıfında fena olmayan bi makina almışsın.hayırlı olsun
eyerain

24 Haziran 2008; 18:28:24 

yorumlarınız için teşekkürler.Bundan sonra fotograf makinesi alacağımda bende bu yöntemi kullansam makine hakkında bilgi verir mi :) bu sayede birşey daha öğrenmiş oldum.fotoğrafçılıkdan anlayan arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum

hayat
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> resmi yakınlaştırdı bu yüzden nikon aldım nasıl ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Assasin s Creed video inceleme
Geçmişle gelecek arasında yaşanan bir macera bizleri bekliyor
Zotac 9600GT AMP SLI
Nvidianın orta seviyedeki fiyat/performans kartını bir de hız aşırtılmış olarak görün

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar