Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ## RECOM Power Engine 550Watt Güç Kayna�ı Kullanıcı İncelemesi ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Cevap: ## RECOM Power Engine 550Watt Güç KaynaÄ�ı Kullanıcı İncelemesi ## Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
HiqhWoltage

20 Temmuz 2008; 23:55:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Abi fireball getirio da novabilgisayarda aynı psu 20ytl daha ucuz ? http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3452

Gigabyte EP45-DS3R, HyperX DDR2 1066Mhz,E8400 işlemci,Palit 8800GT Sonic,Seagate 500GB sata2 32 mb cache HDD,Thermaltake Armor +mx, + 500W FSP Psu. Samsung 19' 931NW+
Darkchild

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2008; 22:23:55 

Merhaba beyler ... RECOM 550 kullanıyorum ben de.... ben oyun oynayan yada PC yük altında bırakan biri değilim ama suuç işlemci fanına atarken asıl suçlunun RECOM old.nu gördüm ama ilk defa farkettim kaç gündür..

Bu PSU fan hızını düşürmenin yada sabitlemenin bi yolu var mı yok mu ..bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim cidden... tam AMD 5200 e yeni sdessiz fan alıcatım ki RECOM yapıyomuş o sesi... hırıltılı değil ama düz ve güçlü bi ses çıkarıyo sanırım....

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
***CoNDoR***

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2008; 22:37:11 

Darkchild fanını değiştirebilirsin Ama garantisi gider. Fireball'a modlamaları için yollayabilirsin garantisi bozulmuyor

SONY ERICSSON P1i

Gelecekte oyunlar Quad Core destekli olacak, ama bakalım o zamana şimdiki Quad işlemciler kalacak mı?
Darkchild

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2008; 23:32:11 

quote:

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

Darkchild fanını değiştirebilirsin Ama garantisi gider. Fireball'a modlamaları için yollayabilirsin garantisi bozulmuyor

PSU 'nun içindeki fanı değiştirebiliyomuyum PSU nun içindeki fanı değiştirirsem garantisi gidiyo ok ? Ama modlamaları için yollarsam garantisi gitmiyo.. pek sen fireball'a yollamamı tavsiye edermisin.. sence napıyo onlar ?

***CoNDoR***

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2008; 23:51:17 

Dr. Fireball adında uygulamaları var hiç duymadın mı? Zaten kendileri getirdiği için ürünü, kendileri modladıklarında garantisi gitmiyor. Çokta pahalı değil bildiğim kadarıyla

Sen değiştirince Garanti etiketini söktüğün için garanti dışı oluyor. Onların tamir yetkisi olduğundan, ellerinde garanti etiketi mevcut, sanırım yeni garanti etiketi yapıştırıyorlar. Bi ara ben de görüşmüştüm bu konuyu Ama LC Power için görüşmüştüm. Recomda da aynısı geçerli mi bilmiyorum. Mail atarsan cevaplarlar

SONY ERICSSON P1i

Gelecekte oyunlar Quad Core destekli olacak, ama bakalım o zamana şimdiki Quad işlemciler kalacak mı?
mehmet328

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2008; 10:24:25 

garantisi kendileri sonuçta etiket sorun olmaz

SATILIK PROFÖSYÖNEL Deniz AKVARYUMU

EN:1.65 YÜKSEKLİK:70 DERİNLİK:60 TOPLAM 850 LT MOBİLYALI SUMP SİSTEMLİ,üstten taşma ,ışıklandırma sistemli- DEĞERİNDE Kİ ELEKTRONİK EŞYALARLA TAKAS OLUR.
mdemirci34

28 Temmuz 2008; 0:14:29 

fiyat vermem doğru olmaz sanırım ama ben 600 wattlık modelini modlattım. pover heleki modlandıktan sonra müthiş oldu . üzerine modladıktan sonra yeni bir garanti etiketi yapıştırmışlar.kendilerinde tamir yetkisi olduğu için recomda istediğiniz değişikliği (kendileri önderidede bulunarak) yapıyorlar.örneğin seçtiğim fan biraz düşük devirli olduğu için önermediler ancak ben ısrar edince kasa için sıcaklığa ve poverdan gelen sıcaklığa dikkat etmemi söyleyerek değişimi yaptılar.
ben poverı sanalmarketimden alıp onlara gönderip modlatmıştım , piyasada çok farklı fiyatlar var (firebal ithalatçı olduğundanmış) araştırmadan almayın .

http://www.sanalmarketim.com/urun/9f7c15b96180a17cd2aec1ceeffb856f/RECOM-Power-Engine-600W-PSU---Siyah-

bir garip avare
Darkchild

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2008; 4:25:26 

quote:

Dr. Fireball adında uygulamaları var hiç duymadın mı? Zaten kendileri getirdiği için ürünü, kendileri modladıklarında garantisi gitmiyor. Çokta pahalı değil bildiğim kadarıyla

Sen değiştirince Garanti etiketini söktüğün için garanti dışı oluyor. Onların tamir yetkisi olduğundan, ellerinde garanti etiketi mevcut, sanırım yeni garanti etiketi yapıştırıyorlar. Bi ara ben de görüşmüştüm bu konuyu Ama LC Power için görüşmüştüm. Recomda da aynısı geçerli mi bilmiyorum. Mail atarsan cevaplarlar

Ya bilmiyorum valla uyuz oldum... 1-2 haftadır zavallı AMD5200 ün işlemcisine suç atıyodum.. geçen arkadaş PC çalışırken AMD nin işlemci fanını eliyle bi dururdu ki sonra anladım bütün ses RECOM PSU dan geliyomuş.. düz fakat yüksek bi ses çıkarıyo.. valla aldığıma biraz pişman oldum desem yeridir.. hem de sırf bu yüzden... geceleri dhaa çok farkediliyo bu ses gündüz gürültüsünde eh işte...

*mdemirci34 .. valla arkadaşım zaten 70 +kdv buna vermişm bi de sessiz olsun diye fireeballa yollamak da istemiyorum .. bi de ordan geçirmesinler bana... ama bakalım..

Edit: Bu iş şansmı anlamadım... ilk sayfada sessiz old.nu söyleyenler vardı... meğerse işlemci fanından geliyo dediğim tüm ses nerdeyse RECOMDan geliyomuş.. Bluestorm II lerde de bunun gibi işi vardı sanırım.. sessiz diyenlerin yanında birüsürü kişi sesli bu diye şikayet ediyodu... sanırım bu da zamanla buna dönücek...

ama diyuorum bi yandan .. bu RECOM u almasaydım 70 dolar + kdv ye başka sessiz olan hangi PSU yu alabilirdim ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 28 Temmuz 2008; 4:25:56 >

***CoNDoR***

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2008; 12:09:58 

Valla sistemi fazla yükte kullanmadığını da yazmışsın ki o hızda fanın ses yapmaması lazım Ben de anlayamadım açıkçası.. Power supply'ı pcden söküp manuel çalıştırma imkanın varsa öyle dene eğer yine ses varsa garantiye gönderirsin Fanı sorunludur o zaman, muhakkak değişirler Abartılacak kadar sesli bi PSU değil yani

SONY ERICSSON P1i

Darkchild

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2008; 12:16:30 

quote:

Valla sistemi fazla yükte kullanmadığını da yazmışsın ki o hızda fanın ses yapmaması lazım Ben de anlayamadım açıkçası.. Power supply'ı pcden söküp manuel çalıştırma imkanın varsa öyle dene eğer yine ses varsa garantiye gönderirsin Fanı sorunludur o zaman, muhakkak değişirler Abartılacak kadar sesli bi PSU değil yani

Ya gece 3-4 gibi işte.. diş fırçalamaya gittim daha odama girmeden bi ses geliyodu.. dedim heralde çöp arabası çöpleri alıyo.. odaya bi girdim bütün o ses PSU dan geliyo oha dedim... anlamadım neden bu kadar gürültülü çalıştığını ... bi de oyun oynamıyorum nerdeyse.. aynı zamanda sırf forum ,msn ve winamp takılan biriyim .. bu kadar bağıracak bi durum yok yani

Bu arada söküp manuel nasıl çalıştırıcaz yaa.. çok zahmetli olur beni aşar o iş valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 28 Temmuz 2008; 12:16:14 >

***CoNDoR***

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2008; 12:40:48 

Sen forum ne kadar işlemci kullanıyor biliyo musun Flash reklamlar sağolsun

SONY ERICSSON P1i

mehmet328